Ilyen hasi fájdalmatok volt már?
22 hetes kismama vagyok, és néha a jobb oldalamon olyan, mintha kidudorodna egy kis gombóc, ott fáj is a hasam, mintha a petefészkem fájna. :(
Van, amikor kisebb, van amikor nagyobb.
A babámat rendesen érzem mocorogni, mint eddig, de ma ő is kevesebbet izgett-mozgott. :(
Holnap megyek dokihoz.
Ha valakinek volt már hasonló, mitől?
És mi lett belőle?
Légyszi, írjatok, nagyon félek, nehogy a picinek legyen valami baja!
Előre is köszönöm!!!
Nekem így keződött a vesebajom, csak mondjuk nekem nem volt dudor...
Szúrkálások jobb oldalon, mint peteéréskor, aztán estére már erősebb lett -irány az ügyelet. Nem találtak semmit.
Éjszaka már a hideg rázott, és a jobb ldali szúró pontból már felfelé sugárzott a fájdalom.
NEKEM ez lett,de azért neked ezer más oka lehet.
Főképp,hoyg dudort is mondsz,lehet hoyg úgy fekszik ababád,hoyg kinyom ott valamijét, és ez okoz fájdalmat...
Jobbulást!
Szia! Én a 30 hétben vagyok, nálam a gyerek dugja ki a "részeit", tehát érzem, hogy az a dudor hozzátartozik, de általában simogatásra visszahúzza:-) Nagyon kellemetlen érzés...
Ha Neked más, tehát konkrét csomó akkor gyorsan menjél dokihoz, és mutasd meg:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!