Mi a baj a facelle tesztel?
Figyelt kérdés
Miért lesz rajta állandóan halvány csík??Minden hónapban nem lehet kémiai terhesség.Nagyon sok ilyet olvastam róla,és èn is ezt tapasztalom vele.Január óta minden hónapban halvány csíkos.Mitől van ez??2021. nov. 5. 14:32
1/18 anonim válasza:
Ez a zöld facelle?
Az nekem is halványka lett 1 napos késésnél. Még jó h nem éltem bele magam. Másnap meg is jött.
2/18 A kérdező kommentje:
Vizeletsugaras
2021. nov. 5. 14:44
3/18 anonim válasza:
Szia nekem a sima mártogatós még sose volt szellemcsíkos míg a másik rengetegszer. Predictor is kb mindig szellem csíkos
4/18 anonim válasza:
Vizeletsugaras nekem sosem volt ilyen
De én mártom azt is..
Mástól hallottam negatívat..
Nekem soha semmilyen teszt nem lett száradási vagy szellemcsíkos
One step, facelle, clearblue, predictor, xepil, gabrielle
Egyik sem
5/18 A kérdező kommentje:
Ezek nem szellemcsíkok,rendes rózsaszín csíkok..
2021. nov. 5. 15:37
6/18 anonim válasza:
Nem lehet, hogy nem HCG hanem LH teszteket csinalsz?
Megmutatod?
7/18 A kérdező kommentje:
Dehogy.Hát a rossmannban vettem,terhességi tesztnek.Megmutatom majd a mostanit,holnap kezdem a tesztelgetést,a regebbiek nincsenek meg,idegemben mar mindet kitoroltem.De volt amit ide is felraktam es mondtak h hu ez biztato,aztan ugyanugy megjott,mint mindig.
2021. nov. 5. 18:36
8/18 anonim válasza:
3as vagyok
Nekem is mindig rózsaszín halovány csíkok vannak .
10ből 8 tuti csíkos.
9/18 A kérdező kommentje:
Nem jó teszt ezek szerint..pedig annyian dícsérik..Hát nem lehet 1 éve minden hónapban kémiaim..Meg neked se.
2021. nov. 5. 18:58
10/18 anonim válasza:
Nekem csak akkor van rajta 2 csík ha indul valami, 2hóba egymás után, én ilyenkor csinálok egy predit is, 2 teszt csak nem egyszerre szar.
Most kb fél éve totál negatívak, szárafás után is.
Egyszer csináltass vérből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!