Lehetek e terhes?

Figyelt kérdés
9napja késik kb a menstruáciom. A baratommal védekezés nélkül vagyunk általában együtt. Mikor érzi hogy egy kicsit is kezd bizseregni akkor egyből kihúzza,nem szedek fogamzásgátlót meg semmi ilyesmit. Eddig soha sem volt baj. Csináltam két tesztet is a menstruációm kesese után az utolsót 3nappal ezelőtt az elsőt pedig a menstruációs kesese után 2nappal kb minnd a kettő negatív volt tévedhet a teszt? Gyógyszereket szedtem előző hónapban és nagyon sokat sreszzeltem illetve most hagytam abba a gyógyszerek szedését de még mindeg gorcsolok a baba miatt mivel nem szeretnek meg gyereket és a közel jövőben sem. Nem vagyok meg erre felkészülve. Felvoltam fázva viszont kezeltem tegnap óta nem érzek fájdalmat az alhasam jobb oldalán. Most viszont a hasam alatt faj mintha meg akarna jönni. A mellem néha érzékeny és néha olyan mintha meglenne duzzadva. A mellbimbom körül olyan mintha egy kicsit elsotetedett volna. Ez mitől lehet? Kétségbe vagyok esve valaki esetleg volt valami hasonló helyzetben? Nogyogyaszhoz akkor szeretnék menni ha ebbe a hónapba is kimarad a verzesem. De reménykedem meg megjön.
2021. nov. 5. 14:19
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Kösz, de nem vagyunk kíváncsiak minden s.eggtörlésed eredményére...
2021. nov. 6. 09:09
 32/34 A kérdező kommentje:
Megjött..
2021. nov. 6. 09:41
 33/34 anonim ***** válasza:
Képet nem csatolsz róla?
2021. nov. 6. 09:42
 34/34 anonim ***** válasza:

Hát, még így is lehet baba a dologban. (1)

Ennyi késés után teljesen elképzelhető, hogy kémiai terhesség volt és elvetéltél. (2)

Ha szexre van eszed, legyen arra is, hogy felkeresel egy nőgyógyászt. Mert oka van a késésnek, ami igencsak széleskörű lehet. Itt az okát a világon senki sem fogja neked megmondani. Ultrahangos vizsgálat kell! Ha már elég nőnek érzed magad a szexre, illene annyira nőnek is lenni, hogy kezelteted magad odalent. Nem egy egérlyukról van szó, komoly dolgokat össze lehet szedni, és egyáltalán nincs kizárva a terhesség sem. Az, hogy megjött egyáltalán nem jelent semmit ennyi késés után. Simán lehet baba is. Ez van, ideje nőként, emberként viselkedni, ha nem akarsz komoly bajt.

2021. nov. 6. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!