Lehetek e terhes?

Figyelt kérdés
9napja késik kb a menstruáciom. A baratommal védekezés nélkül vagyunk általában együtt. Mikor érzi hogy egy kicsit is kezd bizseregni akkor egyből kihúzza,nem szedek fogamzásgátlót meg semmi ilyesmit. Eddig soha sem volt baj. Csináltam két tesztet is a menstruációm kesese után az utolsót 3nappal ezelőtt az elsőt pedig a menstruációs kesese után 2nappal kb minnd a kettő negatív volt tévedhet a teszt? Gyógyszereket szedtem előző hónapban és nagyon sokat sreszzeltem illetve most hagytam abba a gyógyszerek szedését de még mindeg gorcsolok a baba miatt mivel nem szeretnek meg gyereket és a közel jövőben sem. Nem vagyok meg erre felkészülve. Felvoltam fázva viszont kezeltem tegnap óta nem érzek fájdalmat az alhasam jobb oldalán. Most viszont a hasam alatt faj mintha meg akarna jönni. A mellem néha érzékeny és néha olyan mintha meglenne duzzadva. A mellbimbom körül olyan mintha egy kicsit elsotetedett volna. Ez mitől lehet? Kétségbe vagyok esve valaki esetleg volt valami hasonló helyzetben? Nogyogyaszhoz akkor szeretnék menni ha ebbe a hónapba is kimarad a verzesem. De reménykedem meg megjön.
2021. nov. 5. 14:19
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

Lehetsz, a megszakítás orosz rulett, nem védekezés. Ha nem akarsz gyereket, miért nem használtok legalább óvszert?

Ha jól értem a késés, kimaradás eddig is előfordult, ezért még jósolni sem lehet, hogy mikor van peteérésed. Nyilván stressz, és betegség miatt előfordulhat késés, de védekezés nélkül nem kizárható a terhesség.

2021. nov. 5. 14:28
 2/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezted már, mondtuk, hogy 2 negatív tesztben bízhatsz. Azt is mondtuk, hogy ha nem akarsz gyereket, akkor húzz gumit a barátodra vagy szedj fogamzásgátlót.

Sőt, már azt is javasoltuk, hogy menj orvoshoz, mert valószínűleg súlyos hormonális problémád is van a hipochondria mellett.

2021. nov. 5. 14:31
 3/34 A kérdező kommentje:
A mellem körüli elszíneződés mitől lehet ha a tesztek alapján a terhesség kizárható?
2021. nov. 5. 14:52
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, fejezd mar be!! Minek kiirni ezerszer? Most nem vagy terhes, de egyebkent meg ennyi esszel nem kene szexelni, ha vedekezni se tudtok normalisan. A hormonzavarodat meg tessek kezeltetni, menjel nogyogyaszhoz, ha rendszeresen kimarad vagy sokat kesik.

A megszakitas pedig nem vedekezes, gondolom nem lehetsz tobb 16-nal, marha jo lesz egyedulallo tini anyanak lenni, ha igy folytatod. Mert nyugodj meg, a pasikad fog eloszor lelepni, amint meglatja a pozitiv tesztet.

2021. nov. 5. 14:53
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Pms tuneteid vannak, ebbe beletartozhat az elszinezodes is. Vagy azt is a hormonzavarod okozza, ez is valoszinu, de a tobbi tipik pms. Soha nem menstrualtal meg vagy csak nem figyelted meg a tested, hogy ez ennyire uj neked? (Has-mell fajdalom).
2021. nov. 5. 14:58
 6/34 A kérdező kommentje:
Mar egy éve kb menstrualok max masfel éve. Eddig még nem figyeltem meg a testem és ezért új ez az egész. Ennyi sokat meg asszem soha nem késett és ezért félek nagyon. De gondolom azért 2teszt nem tévedhet. Főleg nem úgy hogy nem is egy napon voltak csinálva.
2021. nov. 5. 15:03
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Te jo isten, hany eves vagy hogy 1 eve menstrualsz es mar szexelsz? Raadasul vedekezes nelkul.

Remelem, hogy azert tobb, mint 12.

2021. nov. 5. 15:04
 8/34 A kérdező kommentje:
16 múltam.
2021. nov. 5. 15:06
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha most nem is, hamarosan az leszel. Ugyanis a védekezés nélküli szex esetében ez szinte garantált. Ez kb. olyan, mint vihogva a zebrán futkározni és közben azt kántálni, hogy úgysem ütnek el. Aha...egy darabig... Szerintem ostobák vagytok, annyi lesz a vége, hogy felcsinál és lelép. Már előre látom a forgatókönyvet, hihetetlen, hogy ennyire vak, naív és buta vagy.
2021. nov. 5. 15:09
 10/34 A kérdező kommentje:
Szoktunk védekezni. Viszont az októberi hónapba alig voltunk együtt max 2-3szor és akkor nem védekeztünk. Viszont időben kihúzta mint mondtam. Aztán miutan megtörtént nála a dolog jóval rá hogy kihúzta. Alaposan megmosta magát.
2021. nov. 5. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!