Lehetek e terhes?

Figyelt kérdés
9napja késik kb a menstruáciom. A baratommal védekezés nélkül vagyunk általában együtt. Mikor érzi hogy egy kicsit is kezd bizseregni akkor egyből kihúzza,nem szedek fogamzásgátlót meg semmi ilyesmit. Eddig soha sem volt baj. Csináltam két tesztet is a menstruációm kesese után az utolsót 3nappal ezelőtt az elsőt pedig a menstruációs kesese után 2nappal kb minnd a kettő negatív volt tévedhet a teszt? Gyógyszereket szedtem előző hónapban és nagyon sokat sreszzeltem illetve most hagytam abba a gyógyszerek szedését de még mindeg gorcsolok a baba miatt mivel nem szeretnek meg gyereket és a közel jövőben sem. Nem vagyok meg erre felkészülve. Felvoltam fázva viszont kezeltem tegnap óta nem érzek fájdalmat az alhasam jobb oldalán. Most viszont a hasam alatt faj mintha meg akarna jönni. A mellem néha érzékeny és néha olyan mintha meglenne duzzadva. A mellbimbom körül olyan mintha egy kicsit elsotetedett volna. Ez mitől lehet? Kétségbe vagyok esve valaki esetleg volt valami hasonló helyzetben? Nogyogyaszhoz akkor szeretnék menni ha ebbe a hónapba is kimarad a verzesem. De reménykedem meg megjön.
2021. nov. 5. 14:19
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Szerint*
2021. nov. 5. 16:02
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

De nem ertem a megmosasnak mi ertelme szex utan vagy elott (marmint vedekezes szempontjabol) mivel ez nem akadalyozza meg az elovaladek tavozasat szex kozben, amiben pedig lehetnek eletkepes katonak. Es ezen kivul eleg, ha csak egyszer nem veszi ki annyira idoben es az eleje telibe beledmegy.

A megszakitasnak akkor van ertelme, ha nem problema, ha becsuszik a baba. 16 evesen tinikent egy ki tudja mennyire stabil parkapcsolatban a semmire szulni nem buli. Es persze az abortusz se buli.

Kiemelnem, hogy most valoszinuleg megusztad, hiszen van ket negativ teszted, de legkozelebb lehet nem leszel ennyire szerencses.

Komolyan nem ertem, hogy mi olyan rohadt nehez abban, hogy gumit huzzatok. Vagy akkor a minimum, hogy fogamzasgatlot szedsz, bar nem tamogatom ennyire fiatalon, de inkabb, mint a nem kivant terhesseg.

2021. nov. 5. 16:05
 23/34 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy többé nem lesz semmi gumi nélkül. Csak eloszor jönne már meg😩
2021. nov. 5. 16:06
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Azt kellene megértened, hogy nem tudjuk azt mondani, hogy nem vagy terhes!

Ha azt írtad volna, hogy óvszert használtok (nyilván a behatolás első pillanatától), és még úgy sem élvezett beléd, akkor én mondanék 99%-os valószínűséget.

Amit ti csináltok, az csak 1-el jobb, mintha beléd élvezne, a biztonságos szex nem itt kezdődik. Ha házasok lennétek, és elfér egy gyerek, akkor lehet próbálkozni vele.

2021. nov. 5. 16:17
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Én bizony lettem így terhes. Akkor voltunk így együtt, mikor meg kellett volna jönnie. Ugye késett, a teszt negatív. 2 hét múlva lett pozitív a teszt.
2021. nov. 5. 17:57
 26/34 A kérdező kommentje:
Én miután 1 hetet késett is csináltam tesztet meg előtte is pár nappal és mind 2 negativ. A gyógyszerek,stressz,felfazas miatt nem lehet h késik? Esetleg kimarad?
2021. nov. 5. 18:51
 27/34 anonim ***** válasza:
Kérjél időpontot dokihoz, nézesd meg, miért késik! Majd írass fel gyógyszert!
2021. nov. 5. 19:11
 28/34 A kérdező kommentje:
Megvárom meg hogy leteljen a 45nap ami 13lesz mert azt olvastam az is normálisnak számít meg.. és sok nőnek/ lánynak 40+napra jött meg.. de azért tesztet meg fogok csinálni természetesen és ha addig sincs semmi akkor megyek dokihoz.
2021. nov. 5. 21:09
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Jezusmariaatyajoistengyereledeazonnal.

Most akkor terhes vagy csak megjott? Vagy nem tudod terhes vagy e...minden kerdesedbe mast irsz. Szerintem neked meg jocskan barbie babaznod kene...nem hogy szaporodni. Azt mondjuk ennyi esszel kesobb se tedd.

2021. nov. 6. 06:46
 30/34 A kérdező kommentje:
Ma reggel elmentem wcre és a papíron rózsaszínes folyás volt
2021. nov. 6. 09:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!