Lehetek e terhes?

Figyelt kérdés
9napja késik kb a menstruáciom. A baratommal védekezés nélkül vagyunk általában együtt. Mikor érzi hogy egy kicsit is kezd bizseregni akkor egyből kihúzza,nem szedek fogamzásgátlót meg semmi ilyesmit. Eddig soha sem volt baj. Csináltam két tesztet is a menstruációm kesese után az utolsót 3nappal ezelőtt az elsőt pedig a menstruációs kesese után 2nappal kb minnd a kettő negatív volt tévedhet a teszt? Gyógyszereket szedtem előző hónapban és nagyon sokat sreszzeltem illetve most hagytam abba a gyógyszerek szedését de még mindeg gorcsolok a baba miatt mivel nem szeretnek meg gyereket és a közel jövőben sem. Nem vagyok meg erre felkészülve. Felvoltam fázva viszont kezeltem tegnap óta nem érzek fájdalmat az alhasam jobb oldalán. Most viszont a hasam alatt faj mintha meg akarna jönni. A mellem néha érzékeny és néha olyan mintha meglenne duzzadva. A mellbimbom körül olyan mintha egy kicsit elsotetedett volna. Ez mitől lehet? Kétségbe vagyok esve valaki esetleg volt valami hasonló helyzetben? Nogyogyaszhoz akkor szeretnék menni ha ebbe a hónapba is kimarad a verzesem. De reménykedem meg megjön.
2021. nov. 5. 14:19
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
És azt is tudod hogy az előváladéktól is teherbe ehetsz ami már akkor van mikor bedugja neked?
2021. nov. 5. 15:26
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy, ti dolgotok, de ez nem vedekezes. Es az, hogy megmossa a farkat se szamit annak.
2021. nov. 5. 15:27
 13/34 A kérdező kommentje:
Igen tudom,de 2teszt biztosan nem téved. Nem egy nem ket napja kesik a menzeszem. Mar 100% hogy ha úgy lenne hogy babát várnék kimutatna.
2021. nov. 5. 15:28
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Istenem

Most született gyermekem de imádkozom hogy ne legyen ennyire buta és felelőtlen mint a kérdezo🙏

2021. nov. 5. 15:32
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

10-es Jesszusom!

Mit mosott meg, a farkát kívülről?! Ez szerinted a húgycsőből kimossa a spermiumot?

Ha 16 évesen 1 éve van menstruációd, akkor minden időbeli eltérés normális lehet, akár az is, hogy fél évig nem jön meg. DE, ha nem akarsz egyedülálló anya lenni, akkor húzzon óvszert, ha nem teszi, akkor meg nincs szex! 3 ember életével játszotok, és ha terhes leszel te viszed el a balhét, ő majd mint eddig jön azzal, hogy időben kihúzta, de abortuszra te mész, vagy fogod a gyereket megszülni, és felnevelni.

2021. nov. 5. 15:33
 16/34 A kérdező kommentje:
Ha megmossa magát kívülről is,alaposan aztán a bőr alatt is, es elmegy pisilni akkor szerintem nem lehet baj. Mivel így a hugycsobol is eltavoznak a spermiumok.
2021. nov. 5. 15:43
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

16-os Teljesen igazad van, 16 éves vagy az élet minden tudásával!

A nőgyógyászok, kutatások, és az így teherbe esett nők mind tévednek.

2021. nov. 5. 15:51
 18/34 A kérdező kommentje:
A negatív kommentelők,ítélkezok,kérem ne írjanak ide. Ne rontsank a helyzeten. Aki viszont volt már ilyen helyzetben,vagy valami ismerőse és tud nekem segíteni vagy bármi akkor azokat szívesen meghallgatom. Köszönöm!
2021. nov. 5. 15:51
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Leegyszerűsítve:

A 16 felelőtlenül kefélő kérdezőnk azt szeretné, ha csak azok írnának, akik szerint nem terhes.

Mert ugye ha sokan írják, hogy nem terhes, akkor nem terhes.

Eddig ez a legkényelmesebb fogamzásgátló, amiről hallottam. 😂

Ugye azért nem minden mai 16 éves ennyire idióta véglény?

2021. nov. 5. 15:59
 20/34 A kérdező kommentje:
Mikor le írtam ezt én az olyan emberekre gondoltam akik olyakat írtak mint fent h reméli az ő gyereke nem lesz ilyen mint én. nem az olyan emberekre értettem akik szerintem terhes vagyok vagy sem.
2021. nov. 5. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!