Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késő szülni 45 évesen?

Késő szülni 45 évesen?

Figyelt kérdés
Második gyermekem lenne, 4 éve szültem ikreket.

2021. nov. 3. 23:38
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
100%
Azt neked kell tudni, hogy "belefer" e az eletetekbe még egy baba. Ha fizikailag, testileg oké vagy és látod petesejted is van olyan ami meg tudott termekenyulni, és ha nincs vele nagyobb gond genetikailag akkor megmarad a terhesseged is. Ez természetes dolog, ha nincs gond akkor miért ne szulned meg!? Mindenki annyi idős amennyinek érzi magát. Minden fejben dől el! Nem kell senkinek a véleményével foglalkozni, főleg ha az csak lehúz lelkileg! A legjobbakat kívánom neked!
2021. nov. 4. 08:47
 22/35 anonim ***** válasza:
68%

A kérdést én sem értem. Felmerült benned az abortusz? Mert a szavaidból az jön le neked eszedbe sem jutott ilyen, örülsz a babának.

Hát akkor sok boldogságot

2021. nov. 4. 09:02
 23/35 anonim ***** válasza:
91%
Igen késő és kockázatos. De ha már eldöntötted, hogy megtartod, miért kérdezed itt meg? Olyan mindegy, ki mit ír... Akármilyen kockázatos, akkor is megtartod. Te döntésed, te életed, csak akkor felesleges itt kérdezni.
2021. nov. 4. 09:28
 24/35 anonim ***** válasza:
56%

Nekem nem férne bele, már az ikrek is későn érkeztek. Értem, hogy örülsz, de ez valahol kiszúrás a gyerekkel. Itt vagyunk a férjemmel 31-32 évesen, van két gyerekünk, és van nagymama (anyósom), aki még mindig energikus, fitt, és igazi imádnivaló nagyi tud lenni, és örülök, hogy megadhattuk a gyerekeinknek.

Volt 20 (20-40 éves kor között) éved arra, hogy a gyerekvállalás témakörével foglalkozz, akkor nem éltél vele, az már mindegy, hogy miért. Nyilván most már mindegy, összejött, de nekem is rossz volt, hogy anyukám későn szült, mire nagyobb lettem, már semmihez semmi kedve nem volt, csak ültünk otthon, és nem mentünk sehova, nem csináltunk semmit. 20 év múlva 65 leszel, szóval izgulhat azon, hogy ott leszel a diplomaosztóján, vagy látni fogod az ő esküvőjét, gyerekeit, ha 30 éves korára lesz gyereke, lehet azt se tudják majd, milyen egy igazi nagymama, bár remélem, hogy sokáig fogsz élni, hogy mégis megtapasztalhassák.

Gyereket szülni nagy felelősség. Értem, hogy neked csoda, de valóságban ez azt jelenti, hogy nem figyeltél oda, nem gondoltad át, nem voltál elég alapos és következetes. Ezzel nem leszek népszerű, de én nem támogatnám a 40 feletti szülést. Mondjuk az tény, hogy a koroddal nem leszel túl kirívó, a lányom ovija tele van hozzád hasonló ‘anya-nagyikkal’, nehéz velük közös témát találni, hisz teljesen más életszakaszban vagyunk.

Most már így alakult, nyilván nem veteted el, én sem tenném. Remélem, hogy jól alakul a terhességed, a legjobbat kívánom a gyerekeknek és neked is.

2021. nov. 4. 09:35
 25/35 anonim ***** válasza:
20%
Ne tedd, az én szüleim is boomerek és fiatal is vagyok, és ebből hátrányom van.
2021. nov. 4. 11:36
 26/35 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a korod számít-e a császárba, de ha az első az volt, a második nem biztos, hogy az. Attól függ, mi volt a császár oka. Nekem farfekvés volt, a második simán született. Illetve sok ismerősömnek is csak az első volt császár. Akinek pl magas vérnyomás miatt volt, és másodjára is ez a probléma, akkor megint császár.
2021. nov. 4. 12:12
 27/35 anonim ***** válasza:
0%
Igen, enyhén szólva késő
2021. nov. 4. 13:05
 28/35 anonim ***** válasza:
95%
Én még csak 31 vagyok, de nekem nem lehet második baba. Ha 45 évesen csoda történne, egy percig sem gondolkodnék.
2021. nov. 4. 13:09
 29/35 anonim ***** válasza:
20%
Számomra nem az a durva, hogy ennyi évesen szülni akarsz, te dolgod. Hanem hogy ilyen szinten idegenektől várod a megerősítést , itt magyarázkodsz, olyanokat kérdezel, amiket normális ember csak és kizárólag az orvosának tenne fel...emiatt őszintén szólva remélem ez csak egy provokatív kamu kérdés, mert 45 évesen az emberek általában életrevalóbbak
2021. nov. 4. 13:28
 30/35 anonim ***** válasza:
94%
Sokan szeretnének még szülni ebben a korban, de nem jön össze a terhesség. Ha egészséges vagy, akkor nem késő szerintem. A genetikai kockázat sajnos nagyobb, ezért el kell végeztetni minden lehetséges vizsgálatot. Én 41 vagyok, nemrég vesztettem el a babámat kromoszóma rendellenesség miatt. Egyébként ne törődj azzal, hogy más mit gondol, az a lényeg, hogy te és a párod akarjátok- e a babát.
2021. nov. 4. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!