Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késő szülni 45 évesen?

Késő szülni 45 évesen?

Figyelt kérdés
Második gyermekem lenne, 4 éve szültem ikreket.

2021. nov. 3. 23:38
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
35%
Hát anyu 53 évesen lett nagymama. Döntsd el... ez nem csoda, hanem a védekezés nélküli szex eredménye.
2021. nov. 4. 01:21
 12/35 anonim ***** válasza:
39%
Mi ebben a csoda? Dugtatok, nem védekeztetek. Mit vártál, lapostévét?
2021. nov. 4. 02:36
 13/35 anonim ***** válasza:
93%
Van olyan ismerősöm aki 45 évesen szült. Jól van ő is meg a picúr is. Minden vizsgálatra elment.
2021. nov. 4. 03:07
 14/35 anonim ***** válasza:
17%

Ha nincs biztos párkapcsolatod akkor igen késő már nekiállni.

Ha van egy biztos alap akkor csak az egészségi állapotod számit.

2021. nov. 4. 04:06
 15/35 anonim ***** válasza:
87%

20+ évvel ezelőtt az akkor 53 éves kollégámnál a nőgyógyász megállapította, hogy cisztája van. És a kora miatt nincs menstruációja.

Aztán 4 hónap múlva megmozdult a "ciszta". Aztán 54 évesként megszülte az egészséges babát. Van ilyen. A "ciszta" most negyedéves a SOTE-n és gyermekorvos lesz. Anyuka pedig él és virul, 78 évesen is naponta kocog-kirándul egyet a németjuhász kutyájukkal.

Azzal ne törődj, hogy Magyarországon öregnek tartanak, és 65-70 évesen a halálodat várja az egyik itt kommentelő.

Gratulálok és szívből kivánom, hogy legyetek egészségesek és boldogan neveld majd mindhárom gyermekedet!

2021. nov. 4. 05:12
 16/35 anonim ***** válasza:
74%

Gratulálok!

De kérlek, ne a gyakori népe döntse el.

45 évesen a szervezeted képes volt a fogantatásra, ez nagyszerű :)

Viszont inkább a ferjeddel beszéld meg ezeket :)

Sok boldogságot!

2021. nov. 4. 05:17
 17/35 anonim ***** válasza:
68%

Aki sokat vár a babára, az igenis csodának éli meg! (a kérdező leírta, ők is vártak)

A beszólogatások feleslegesek ezért.

Nekünk is 0,01%-nál is kevesebb esélyt adtak orvosok arra, hogy természetesen összejön, és mégis sikerült (bár fiatalabbak vagyunk). Úgyhogy az esélyeket tekintve csoda! Amikor orvosok szájából hallja azt az ember, hogy ezért valóban hálát adhatunk, akkor leszáll a magaslóról. Persze ezt csak az érti meg igazán, aki hasonlót megélt...

2021. nov. 4. 05:55
 18/35 anonim ***** válasza:
71%
Hoxán van 40 feletti terheseknek fórum. Ismerek olyat aki 48 évesen lett anya, a fókuszban is volt riport 1-2 hónapja (facen visszanézhető) ahol két 46 évesen szült anyuka nyilatkozott.Szerencsére a mai vizsgálatok amik a genetikai betegségeket is kiszűrik,nagyon jók.Nem ez az ideális kor,de nem is fognak ufónként rád nézni szerintem :) jó egészséget és boldog babavárást.
2021. nov. 4. 06:42
 19/35 anonim ***** válasza:
78%
Igazából én csak azt nem értem, ha már terhes vagy, akkor mi értelme a kérdésednek? Mit számít, hogy itt ki mit gondol? Te így is úgy is megszülöd ezt a gyereket. Akkor? Mivel lettél most okosabb, hogy néhányan soknak tartják a 45 évet, néhányan meg nem?
2021. nov. 4. 07:30
 20/35 anonim ***** válasza:
68%

Csaszar uta 3evvel szultem huvelyileg

Szoval nem kell feltetlen arra keszulni

45 manapsag nem veszes kor

En 43 evesen szultem 😁

Nem csinaltattam generikat csak az alap vizsgalatok voltak, volt ket egeszseges gyerekem a doki sem javasoltam halistennek. Mondjuk nem is mentem volna.

A gyerek okos a szakvelemeny szerint kimagaslo az intelligencia szintje, (a karanen es a tobbi miatt lemaradt matekbol azert kertem) de kiderul h csak lusta volt 😂

2021. nov. 4. 07:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!