A 10.dpon vagyok, lehetséges ilyen korán tünetem.Hányinger, rosszullét, vagy ez inkább mástól van?
Ja, menni is fog egyedül...ne aggódj!
Kérdés merült fel bennem, mert szokatlan, ami most velem van. Jó lenne olyanok válaszát, véleményét meghallgatni, akik esetleg hasonlót éreztek.Van lehetőségem ezt meg is kérdezni.
Akkor miért nem kérdezhetem meg?
Mert senki nem tudja hogy mástól van-e. Nem látunk beléd.
10. Dpon meg még a teszt sem tuti. Ki kell várni, megjön-e, én őszintén drukkolok, de ha sikerül, lesznek még itt cifrább dolgok is.
Szia Első! Nagyon drukkolok neked is! 😃 meg neked is, Kérdező.
Ötös voltam.
Sziasztok.. nem rosszból !
komolyan de nagyon szerencsések vagytok ... Hogy már akkor pozi lett gratula nektek
Nekem ma van a nem várt napja reggel negatív lett sajnos ez a hónapom sem zárult sikeresen 😔 na majd következő
😘
17 szerinted akkor próbáljam meg én is a délutániból... De milyen érdekes mindenki szinte azt mondja a reggeli vizeletből kell köszönöm
15.
Én 11.dpon reggel brutálisan szédültem, ezért teszteltem nem várt előtt, és erős pozitív lett. Ha ebből indulok ki, meg lehet, h ilyenkor másnak hányingere van, rosszul van. Nekem pl. soha nem volt hányingerem.
29 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!