Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megjött,de rosszulléteim...

Megjött,de rosszulléteim vannak,mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Kb egy hete megjött szokásos időben a menstruációm, igaz csak 2 napig volt meg, viszonylag kevesebb mint szokott és utána 3 napig barnáztam. Azóta szinte mondhatni folyamatosan hányingerem van és szédülök. Azt hittem eleinte hogy bebeszélem magamnak,de most már kezd idegesíteni. Nem teszteltem mivel nem hiszem hogy lenne értelme,ugyamis ha terhes lennék nem menstruáltam volna. Csak tanácsot kérnék más volt e hasonló helyzetben, tervben van a baba kb fél éve, előtte gyógyszert szedtem. Nem tudom ez nem e jelezhet valami problémát
2021. júl. 26. 10:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
46%
Tesztet csináltál-e?
2021. júl. 26. 10:11
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem, mivel mindenhol azt olvastam ha menstruálsz akkor nem lehetsz terhes. Jah és egész nap el tudnék aludni de azt be tudtam az időjárásnak😄
2021. júl. 26. 10:13
 3/19 anonim ***** válasza:
48%

Értem. A teherbeesés kategóriában írtad ki, ezért feltételeztem amiatt kérdezed. Ha mégis így van, akkor a teszt sokat segít.

Ha betegségre gyanakszol, akkor az egészség kategóriába tetesd át, ott többet tudnak majd mondani.

2021. júl. 26. 10:16
 4/19 A kérdező kommentje:
Hát azért írtam mivel a tünetek arra utalnának,illetve sokan vannak itt akik szintén babát szeretnének hátha tapasztaltak hasonlót
2021. júl. 26. 10:20
 5/19 anonim ***** válasza:
75%
Akkor talán tesztelni kellene.
2021. júl. 26. 10:28
 6/19 anonim ***** válasza:
67%

🤦‍♀️🤦‍♀️

Megjött, tesztet nem akarsz csinálni, terhes kategóriában kérdezel, de még majdnem megsértődsz, hogy jut másnak eszébe a terhesség...🤔

Lehet a melegtől, fronttól, virustól, bármitől... nem vagyunk jósok 🤦‍♀️

2021. júl. 26. 10:32
 7/19 A kérdező kommentje:
Dehogy sértődök meg,nem értem ezt honnan szedted. Írtam már hogy azért itt kérdezem hogy hátha valakinek volt ilyen,akár lehet e progihiánynak vagy bármi másnak a jele
2021. júl. 26. 10:34
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha biztosan ki akarod zárni a terhességet akkor tesztelj.

Egyebkent meg ezeket a tüneteket barmi okozhatja. Akar a meleg vagy a stressz is.

Szoval tesztelj ;)

2021. júl. 26. 10:55
 9/19 anonim ***** válasza:
78%

Szia! Unokahugom menstruácio elott 5 nappal vegzett tesztet. Halbány pozitiv lett. Majd meg jött neki szokásos időben mikor el mult ujra tesztelt... És erősebb pozi

Fel keresett egy orvost aki meg erősitette.. Már 5 hetes 😊🙏 szoval nem kizárt egyvtesztet meg ér

2021. júl. 26. 12:08
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ő is úgy tudta meg, hogy tesztelt? Megdöbbentő 🤔
2021. júl. 26. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!