Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet terhesség? Vagy egy...

Ez lehet terhesség? Vagy egy sima rosszullét? Vagy inkább reflux?

Figyelt kérdés
Kb egy hete voltunk együtt a párommal, pont azután, hogy elmúlt a menszeszem. Előtte is voltunk együtt (elment), de megjött, úgyhogy eszembe sem jutott ilyesmi. Pár napja viszont erős gyomorégés tört rám, ami már napok óta nem enyhül, most már szédelgés és spontán hányás is kiséri. Mennyire zárható ki a terhesség? Nem teszteltem még korainak tartom. És az esélye is nagyon pici, csak mégis itt motoszkál a fejemben, hogy mivan ha mégis. Nem lenne gond, de nem tervezzük még.

2021. szept. 3. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A tünetek még nagyon koraiak lennének, hiszen ha össze is jött, még be sem ágyazódott. Ez persze nem zárja ki a terhességet, de a jelenlegi tünet még biztos nem a terhesség tünete.
2021. szept. 3. 14:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelhetsz nyugodtan,mert ha a tünetek terhesség miatt vannak, akkor a tesztnek is mutatnia kellene, hiszen hcg-re reagál a teszt,és ugyanez a hormon okozza a tüneteket.
2021. szept. 3. 14:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a legelső tunetem a gyomorégés és iszonyatos, puffadas volt de nem egy, héttel az aktus után
2021. szept. 4. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!