Lehet érezni a fogantatás utáni napokban a beágyazódást?
Sziasztok!
A férjemmel 3 napja kezdtünk neki a babaprojektnek. Mára menstruációs-görcshöz hasonlító, ugyan nem kifejezetten fájdalmas, de folyamatosan húzó, kellemetlen érzés van az alhasi tájamon, kissé szédülök, álmos vagyok, és hőemelkedésem is van. Olvastam, hogy nagyon ritkán, de olykor érezhetik a nők a fogantatás utáni napokban a beágyazódás folyamatát, és erősen gyanakszom, hogy nálam is ez van épp. Tapasztalt valaki ilyet? Ez jót jelent, vagy még ne reménykedjek?
Előre is köszönöm!
Ezen nem kellene 3 nappal az első védekezés nélkül tett aktus után gondolkodni! Ne szivasd saját magad, nagyon hosszú és problémás hónapok elé nézel, ha már most itt tartasz.
Ennyi idő alatt meg sem kezdődik a beágyazódás. Lehet, hogy a peteérést érzed.
Azért a hőemelkedést, fejfájást, szédülést, hajfájást nehéz "bebeszélni", ezek egyértelmű tünetek, jelenleg kb mindjárt lefordulok a székről, sosem éreztem ilyet.
Semmiféle megszállottságról nincs szó, csak érdeklődtem a rosszullét lehetséges esetleges hátterével kapcsolatban. A második választ köszönöm, a sárgatestes dologra nem gondoltam.
Azért a hőemelkedést, fejfájást, szédülést, hajfájást nehéz "bebeszélni"
előbb lesz influenza, mint beágyazódás.
Engem kövezzetek meg..
Nálam aug.16án volt közép idő.
Viszont ovum pont 20án volt.
Aznap este jött pont haza a párom. Rögtön sikerült is. Majd 26.ikán olyan erős szúrást éreztem addig nem is agyaltam rajta. Na mondom most ért a kis cukorkám a helyére. Aztán mensi szerű görcseim voltak.
És igy is lett 11dpon már szép pozit teszteltem ma vagyunk kereken 10 heteske 🌸 szóval én meg éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!