Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menjek dokihoz vagy ne? Mert...

Menjek dokihoz vagy ne? Mert lelkileg ugy érzem, hogy már nem birom, majd jön, ha jönni akar a baba..

Figyelt kérdés
Szóval lelkileg nem bírom ezt!Most úgy érzem könnyebb lenne ha nem mennék dokihoz aztán majd összejön ha akar az a baba!De azt sem akarom hogy azért mert pihenek pár hónapot előről keljen kezdenem a vizsgálatokat!Nekem magas volt a hormonszintem amit jól helyretettek,de mégsem volt pém. csak clostival .Szóval most nem tudom inkább belevágjak és csináljam végig ezt ha már kezelnek 8 hónapja nem kellene feladni!De pihenni is jólenne lelkileg nem erre gondolni de így hogyan?Folyton kismamát látok mert a váró teli van vele!
2008. dec. 12. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Segény...mi fél éve próbálkozunk tesóval s első elsőre összejött.....megértelek, de kitartás:)
2008. dec. 12. 15:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem lehet könnyű, ehhez kétség sem fér. De ne add fel!!! Nem véletlenül vágtál bele 8 hónapja, mégha nagyon nehéz is. Ha összejön, az mindennél csodálatosabb! És még valami: tudom, hogy könnyű mondani, de próbálj meg nem stresszelni miatta! Nagyon szorítok Nektek!
2008. dec. 12. 15:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne stresszelj tényleg, mert nincs kizárva, ez a fő oka annak, hogy nem esel teherbe... Mi nem 8 hónapot, hanem közel két és fél évet vártunk arra, hogy terhes legyek vérgre. Állandóan negatívok lettek a teszteim, aztán már nem is vettem többet. Féltem az újabb csalódástól. Egyszer összeszedtem magam, és elmentem dokihoz, hogy vizsgáljon meg, miért nem esek teherbe évek óta? Beteg vagyok-e, vagy nem is lehet gyerekem? Miközben tologatta a hasamon az ultrahang készüléket, felém fordította a monitort: - Kisasszony, nincs itt semmi baj, Ön kb. 9 hetes terhes, nézze csak, itt van a babája. Úgy bőgtem, hogy alig bírtam leszállni az ágyról. Kisfiunk azóta lassan 9 hónapos már... most épp mesét néz. Nem kell feladni, mikor az ember nem számít rá, tutira összejön.
2008. dec. 12. 15:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Nekünk 11 hónap kellett,mire sikerült a baba.Barátnömnek 2 év.Növéremnek egyböl :)

Nem vagyunk egformák.

Èn is sokat agyaltam rajta,vettem a teszteket.Szinte minden nap szeretkeztünk,fennt tartottam a lábam de ne használt.

aztán elmentem dokihoz.Ö mondta minden ok.Na úgy döntöttem,majd jön ha akar.Es elsö hónapban sikerült.

10 hónapos kislány anyuka´ja.

2008. dec. 12. 16:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia tudom mit érzel, mert én is épp így vagyok. Vannak napok amikor nem is gondolok rá, de van amikor rámtör. Nem tudom, hogy tudnék nem gondolni rá, hogy ha minden rendben van miért nem jön a baba? Másnak miért sikerül és nekem miért nem. úgy érzem nem vagyok görcsös, de sokszor eszembe jut és elkeseredem. Mindenhol boldog kismamákat látok és nem tudom én miért nem lehek
2008. dec. 12. 16:36
 6/9 anonim ***** válasza:
tavaly szeptmberben hagytam abba a gyógyszert, december elején már pozitív is volt a tesztem,úgy, hogy nem is gondoltam arra, hogy terhes vagyok-e vagy sem. sajnos elvetéltem és onnantól kezdve viszont minden gondolatom erről szólt. 3 hónapig védekeztünk, majd minden hónapban csalódtam, hogy nem jött össze. közben a 4 legjobb barátnőmből 3 babás lett, egyik májusban, másik júniusban, harmadik augusztusban... én meg mértem a hőmet minden reggel, ovuteszt, terhességi tesztek, képzelt terhességi tünetek, stb. teljes kétségbeesés... aztán pár hónapja tudatosan eltettem a hőmérőt meg mindenféle mikroszkópot stb, eltelt 3 hónap mire a gondolataimból is száműztem azt, hogy állandóan a babára gondolok. múlt héten voltam fogdokinál, aki kérdzte, hogy menstruálok-e, mert amint hozzáér az ínymhez az vérezni kezd, és ez akkor fordul elő ha magas a progeszteronszintje az ember lányának. annyira sikerült elterelni a gondolataimat az egész babatémáról, hogy ott a fogorvosi székben kezdtem számolni, hogy nekem késik a mensim. hazafelé vettem tesztet, és pozitív lett.
2008. dec. 12. 17:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia! Teljesen megértelek, és nagyon nehéz ez a dolog. Leírom az én történetemet! Mert sajnos nem vagy egyedül a lelki dolgokkal!

Én most jutottam el a mélypontra. PCOS-em van, júniban volt egy vetélésem, és most kezdtem clostit szedni. De a párommal sokat vitázunk, esténként sokat sírok h miért vagyok én ilyen szerencsétlen és miért nem lehet gyerekem...stb, de ezzel gerjesztem a feszültséget a páromban aki így nem is "tud" a szexben elélvezni (erre rájátszik még sok minden, nagyon fáradt estére..) és szerintem már nem is akar...azt mondja h ő nem egy gép vagy egy állat... és hogy nem kell szednem gyógyszert meg orvoshoz menni sem kell... na szóval ezért a lényeges napjaimat ki is hagytuk, akkor már ezért sírtam, hogy feleslegesen szedtem be a clostit, és a párom mondta hogy térjünk vissza erre tavasszal, addig ő is lenyugszik (DE én nem!!). És eljutottam arra a szintre hogy már úgy érzem nem is kell a gyerek, elegem van, feladtam! Nagyon fáj, de próbálok nem rá gondolni, már mikor beszedtem a clostit nem hőmérőztem, de mostmár ott tartok hogy már nekem nincs kedvem a szexhez...talán majd tavasszal.

Ebben a ciklusban amikor együtt voltunk nagy valószínűséggel nem akkor amikor a pé-m lett volna. Mert azt hiszem hogy a 17.napom körül van pém vagy ma a 18-on de mi a 11-12-en voltunk együtt és előtte megszakítással a fenti probléma miatt és a 15-en is így hogy nem jutottunk a végére. Szóval teljesen össze vagyok omolva lelkileg, a depresszió már pár hónapja rajtam van, főleg hogy egy barátnőm meg már 23 hetes... és mindíg meséli hogy ilyen a hasa meg milyet rúg a gyerek és hogy ezt vették meg azt látták...és látni őt, persze örülök h boldogok, csak akkor is fáj hogy én meg "meddő" vagyok és a párom sem úgy áll a dologhoz ahogy kéne, pedig szeretne babát...

Szóval ez az én kis történetem, de neked azt tanácsolom hogy szerintem pihenj és próbálj meg tudatosan nem a babára gondolni mert tuti akkor fog összejönni! Bár már 8 hónap az tényleg sok, és persze nem tudom milyen kezelést kapsz, mert ha clostit, azt kis pihi után is tudod folytatni.

Fel a fejjel! (hmm mondom én!) De minden rendben lesz! (Remélem)

Üdv! Zs.

2008. dec. 13. 11:26
 8/9 A kérdező kommentje:
mi 2 éve probálkozunk és 8 honapja járok dokihoz
2008. dec. 14. 14:42
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ!volt hogy mérgemben az jutott eszembe hogy nekem már nem is kell gyeek!Pedig tudom hoggy nélküle én nem is leszek igazán boldog.Szomoru hogy ez a baba projekt ennyire megkeseriti az eletet.Bpobálok én is arra gondolni ugyfogni fel az egészet hogy legalább többet lehetünk a párommal kettesben.de még igy is nehéz. ma már az is eszembe jut hogy lehet várnom kell vagy 10 évet mire sikerül vagy milesz ha nekem nemlesz sosem.
2008. dec. 14. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!