Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nincs semmi tüntetem. Ennek...

Nincs semmi tüntetem. Ennek ellenére terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Se mellfeszülés, se hányinger semmi. Mondjuk nekem menses előtt sem szokott fájni a mellem. A 22. napon vagyok, általában 26 naposak a ciklusaim. A görbém így alakul: [link]

Szerintetek?

2010. szept. 3. 07:31
 1/8 anonim ***** válasza:
még legalább egy héten keresztül igy fennt kéne maradnia a hőnek. ma még korai lenne bármit mondani.
2010. szept. 3. 07:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Nagyon biztató a görbéd. Drukk!! Nekem minden hónapban volt tünetem, mellérzékenység, hasszurka stb na ekkor sosem voltam terhes, amikor meg nem éreztem semmit, akkor meg az voltam:)
2010. szept. 3. 09:23
 3/8 anonim ***** válasza:
dettó mint az előző!:)6 hónapig próbálkoztunk sikertelenül de én minden hónapban produkáltam a legtöbb tünetet ekkor nyilván semmi nem volt aztán múlt hónapban semmi tünet nem volt csak nem jött meg, rá egy hétre szép pozitív tesztem lett!most már én is azt mondom,hogy az elmaradt mensi az első tünet!:)
2010. szept. 3. 12:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi lányok! Mensis érzésetek volt a nemvárt napja előtt? Mert nekem van. Mindig szokott lenni, mielőtt megjön, de már többektől olvastam, hogy akkor is volt nekik, amikor babásak voltak, és tényleg azt hitték, hogy meg fog jönni, de aztán mégsem.
2010. szept. 4. 07:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Hogy alakult a hőd? remélem magasan van még mindig:) igen..azon kívül, hogy nem volt tünetem a mensis érzés meg volt, tehát én is azt hittem meg fog jönni:)
2010. szept. 4. 12:48
 6/8 A kérdező kommentje:

Szia! Így alakul a hőm: [link]

Remélem fennt marad. Tényleg semmi tünet, de olykor elég határozott mensis érzés. Remélem, hogy hozzád hasonlóan, nekem sem fog megjönni. :)

2010. szept. 4. 16:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Húúú nagyon szép a görbéd:) én már tuti tesztelnék egy tízes érzékenységű teszttel a helyedben:)
2010. szept. 5. 08:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Még megvárom, hogy holnapra hogy alakul, mert sajnos már sokszor kellett csalódnom a korai tesztelés miatt... Azért remélem, hogy sikerült.
2010. szept. 5. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!