Hőmérőzésben jártasak! Jelenthet ez valamit?
Májusban abbahagytam a fogamzásgátló tabit, azóta nem jött meg. Másfél hónapja szedek barátcserjét, 3 hete iszom cickafarkteát. Abban reménykedem, ezek segítenek...:)
17 napja elkezdtem mérni a hőmet is (hüvelyben, reggel 6-kor, közvetlenül ébredés után)
13 napig 36.3 és 36.5 között volt a hőm (13. nap 36.4)
14. napon elkezdett felfelé menni napi egy tizeddel, ma már 36.8 volt.
Vajon lehetett ovum attól függetlenül is, hogy nem volt drasztikus hő leesés és nem is szökött fel hirtelen????
Múlt hét második felében 2-3 napig nagyon érzékeny volt a mellbimbóm, még soha nem éreztem ilyet. Vasárnap kicsit "éreztem" a hasamat, derekamat is. Lehetett ez peteérés jele????
Köszönöm a segítségeteket!!!!
A 2. válaszolónak szeretném írni, hogy én azt olvastam, hogy C-vitamint nem jó a nőnek szedni, mert szárítja a nyálkahártyát, viszont a férfiaknak meg ajánlott babaprojektkor. Remélem ezzel is tudtam kicsit segíteni.
Amúgy én is hasonló helyzetben vagyok, csak 2. babával (bár én nem szedtem fog.gátlót). Az első is nehezen jött össze, akkor én is barátcserjét szedtem, mert nekem nagyon rendszertelen a ciklusom. Ahogy elkezdtem, abban a hónapban összejött. Hogy véletlen, vagy az segített nem tudom, minden esetre most is elkezdtem. És a hőmérőzést is. Remélem minél előbb sikerül a baba mindenkinek! :)
Utolsó vagyok.
Azt elfelejtettem írni, hogy én most méhpempőt is szedek, ami elvileg a nyálkahártyát vastagítja. Esetleg nézzetek utána ennek is, akár itt is sokat olvashattok róla. Én is innen vettem az ötletet. :)
www.ciklus.hu
Ezt az oldalt tudom ajánlani.
Itt tudod vezetni a görbédet meg minden hasonlót.
A másik meg az van fórum ahol rengeteg topik és ott hasonló helyzetű nők vannak.
Biztos többet tudnának neked segíteni mindenben.
Az utolsónak a kérdésre a válasz.
"Ha valakinek akármi baja is van a ciklusával, pl. túl hosszú, túl rövid, nincs peteérése vagy PMS-ben szenved, az első választás mindig a barátcserje (Agnus castus). Ez regulája a ciklust, ha hosszú megrövidíti és beállítja, enyhíti a PMS-t és esetleg peteérést eredményez. Nem speciális, a ciklus általános javítására használják. A barátcserjének van még egy jótékony hatása: leviszi a magas prolaktin szintet, amely szintén felelős lehet a túszőrepedés elmaradásáért"
"A barátcserje termése mérsékli a menstruáció előtti panaszokat, az úgynevezett permenstruációs szindróma tüneteit, ezért olyan panaszok esetén alkalmazható, melyek a menstruáció előtt akár egy-két héttel kezdődhetnek, és a vérzés jelentkezése után megszűnnek. A panaszok közé tartozhatnak testi és lelki természetű panaszok is, melyek megnehezítik a mindennapi munkát, és amelyek jelentkezhetnek fejfájás, bőrproblémák formájában, a mellek enyhe feszülésében, alhasi panaszokban, idegességben, ingerlékenységben, továbbá hangulati ingadozásban, fáradékonyságban és alvászavarban.
A készítményt olyan nők is szedhetik, kik hormontartamú fogamzásgátló tablettát szednek, ugyanakkor a menstruációval kapcsolatban panaszaik vannak."
Zafir barátcserje kapszula:
A ciklus elsö napjától a mensiig napi 1 tablettát kell szedni.
Összetétele: csak Agnus castus-t tartalmaz, 250 mg / tabletta koncentrációban
Első alkalommal ajánlatos a készítményt huzamosabb ideig, 1 – 2 hónapig folyamatosan szedni, később 10 -15 napos kúrák is elegendőek a kedvező hatáshoz
Vitex Agnus Castus d6-ot, homeós bogyót. Napi 3x 5 golyót kell elszopogatni.
Szia!
Örülök,hogy segíthettem.
Elvileg igen meghozhatja,és nem látom a tájékoztatón sem,hogy szoptatós anyák nem használhatják.
DE a neten utánna nézve ellenjavalját,tehát nem ajánlatos szedni mert megzavarhatja a hormonháztartást.
Szerintem csak akkor szedd ha már nem szoptatsz és úgy sem jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!