Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire bíztok a hőmérőzésben...

Mennyire bíztok a hőmérőzésben? Volt már olyan hogy a magas hő ellenére is megjött?

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 09:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia.Igaz nem az én tapasztalatom,de olvastam már róla,hogy a magas hőmérséklet ellenére,sőt pozitív teszt ellenére is megjött.Persze volt olyan közöttük akinek ennek ellenére babát hozott,de sajna olyan is akinek nem.Változó sajna.
2009. dec. 30. 09:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! A hőm nekem nem mindig menszi napján esett le, hanem 2.3. napján.
2009. dec. 30. 10:37
 3/4 anonim ***** válasza:
szia! azt mondják, hogy a magas hő semmit nem jelent, a p.é-től a mensiig teljesen normális, ha már 12-14 napja magas, az jelenthet valamit, ha késik is mellette. van akinek a mensi előtti napon esik le, van akinek az nap, de van, akinek a menis x-dik napján. ez mindenkinél más és más...
2009. dec. 30. 10:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Ezt saját magadon kell megfigyelned. Én hőmérőzök már hónapok óta és már látom előre, mi lesz, hogy lesz. Mindenkinek meg van a saját ritmusa. Ezt neked kell kitapasztalnod. Én annyit tudok mondani, saját tapasztalatból, hogy nekem mensi előtti nap esik a hőm, utána pedig megjön, mindig. Szóval előre jelez, nem 2. 3. napon. De vannak ellenpéldák is szép számmal. Ha azonban a hőd fenn marad, a teszt pozitiv mégis vérzel, akkor én orvoshoz mennék. - nem tudom erről van-e szó, de azért gondoltam, megemlítem. Boldog Új Évet mindenkinek!
2009. dec. 30. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!