Melyik nap volt/lesz a legideálisabb a babához?
Október 10-én jött meg legutóljára a menstruációm. A hőmérőzést és az ovu tesztet ebben a hónapban kezdtem.
Október 19-én 36,2 volt a hőm (együtt voltunk),
október 20-án pozitív ovu teszt (ugyanolyan erős a két csík), a nőgyógyász látta a tüszőt, 36,1 a hőm és együtt voltunk,
október 21-én 36,5-re ugrott a hőm, az ovu teszt most már erősebb, mint a kontroll csík,
október 22-én pedig 36,2 a hőm, az ovutesztnél a két csík ugyanolyan erős, most van a tojásfehérje szerű nyák, és a hasszúrka.
Most akkor melyik nap volt/lesz az ideális a babához?
Nekem ez a hogorbem. Okt 8 volt az utolsó mensi. 2 ovu tesztem volt már csak, azokat 19-20-án előttem negatívok voltak😀nekem sztem ma van érzem hogy szurkál.
Nektek lehet még holnap is jó lenne, ha nagyon rosszul van a ferjed. De azért nem ártana ma sem a baba ügyben 😊
Igen 🙂
Én most kb fél órája nagyon érzem a petefeszkemet hogy szurkál feszít huzodik😁
Délelőtt voltunk együtt mert délutános a ferjem én meg szabin vagyok😊
Nagyon bízom benne, hogy ez lesz az a hónap 😁 de persze fel vagyok készülve arra is, ha nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!