Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Károsodhat-e a magzat?

Károsodhat-e a magzat?

Figyelt kérdés
A ciklus tizedik napján voltam a férjemmel,úgy számoltam, hogy nem vagyok a termékeny napokban és nem vigyáztunk. A tizennegyedik napon vigyáztunk és esemény utáni tablettát vettem be. Ma viszont pozitiv lett a tesztem. Melyik nap valószinűbb a teherbeesés és árthat e a magzatnak a beszedett tabletta?

2021. okt. 19. 11:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát, valószínűleg most sem abból lett, hanem amikor még ennyire sem vigyáztatok. Elképesztő, hogy egy felnőtt nő ennyire ne legyen tisztában az emberi test működésével. Most már mindegy. Nem hiszem, hogy problémát fog okozni a terhességben az esemény utáni. Persze nem kizárt, hogy elvetélsz az első trimeszterben, de az kb bármitől lehet.

Légy szíves jegyezd meg, hogy nem csak egyetlen termékeny nap van a női ciklusban, akkor sem, ha a petesejtnek valóban nagyjából ennyi ideje van megtermékenyülni. Vígan eléldegélnek a hímivarsejtek benned akár 5 napig is, a peteérés pedig nem biztos, hogy akkor van, amikor a naptár betippelte.

2021. okt. 19. 21:20
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
A megszakítás nem védekezés kérdező. Egy felnőtt nőnek ennyit illene tudni. Keressetek a jövőben normális védekezési módszert, és nem orosz rulettet játszatok!
2021. okt. 20. 07:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!