Akinél próbaidő alatt meglepi-baba lett, mikor jelentette be a terhességet és hogy fogadta a hírt a munkáltatója?
Figyelt kérdés
2021. okt. 17. 19:09
21/23 anonim válasza:
Valóban nem voltam még hasonló szituban, zömében férfiak vezetőjeként dolgozom, de én őszintén nem látom a különbséget egy felelősségteljes beosztásnál.
2,5 hónapja dolgozik valaki a cégnél, amikor bejelenti, hogy terhes. Kb. 9 hónapos munkaviszony után megy szülni. 6 hónapja dolgozik valaki a cégnél, amikor bejelenti hogy terhes, kb. 12 hónapja dolgozik a cégnél, amikor elmegy szülni.
Persze, 3 hónap betanulás szempontjából nem mindegy, de a végeredmény ugyanaz. Betanítottam valakit, akire nem számíthatok hosszútávon, vagy legalábbis viszonylag nagy kieséssel csak.
Én vezetőként egyik szitunak sem örülnék jobban, vagy kevésbé jobban.
22/23 anonim válasza:
Azt hiszem akkor hiába is magyaráznám tovább.
23/23 anonim válasza:
Sziasztok.. én a jelenlegi munkahelyemen 2 éve vagyok .. tervezzük a babát és eszem ágában sincs erről szólni csak ha már ott tartunk .. mivel olyan helyen dolgozók szerintem már az elején táppénzre fog venni a dokim .. magánvállalkózó-ról van szó ..hiába szeretem a munkámat amint megtudná azonnal elküldene (ha tehetné)addig jó az ember amíg dolgozol utánna le vagy sz@rva sajnos ez az igazság.. szabikat sem fizeti ki akkor gondolhatjátok ..amúgy nem keresek rosszul ezért tűrőm el a sok hülyeségét .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!