9 hetes terhes vagyok. Eddig 19 fok volt az éjszakai hőmérséklet itthon, 22 a nappali és teljesen jól elvoltam. Kb. 3-4 napja azt vettem észre egyik napról a másikra, hogy a 19 fokban reszketek két takaró alatt. Sőt, 22 fokban is megakarok fagyni napközben.
Mindig is szerettem a meleget, de évek óta jól elvagyok ezekkel a hőmérsékletekkel.
Anyukámnál is megjegyeztem a múltkor, hogy iszonyat hideg vab (23 fok) és még a melegvizüket is leszóltam, mert a 40 fokos max forróvizet egyszerűen kevésnek éreztem.
Ez egy normális tünet lenne, vagy mi történik velem?
Igen csak nekem fordítva. Folyton melegem volt. Télen 18 fokot tartottam. A férjem már majd lefagyott.
2021. okt. 17. 16:00
2/14 anonim válasza:
Igen, nekem is fordítva. :) Állandóan melegem van.
2021. okt. 17. 16:23
3/14 anonim válasza:
Én is fázok itthon 23 fokban.12 hetes vagyok.A télen meg fogok fagyni😂😱🥶
2021. okt. 17. 16:46
4/14 anonim válasza:
Nekem inkább melegem van, pedig eléggé fagyos vagyok alapjáraton. Nálunk 23,5-re van állítva a hőmérséklet, egyébként elég kevésnek érzem, de most megfelé sülök néha.
Most 18 hetes vagyok.
2021. okt. 17. 17:19
5/14 anonim válasza:
Nekem folyton melegem volt, bár amúgy is jól bírom a hideget. Februárban szültem, téli kabát konkrétan egy hónapot volt rajtam, mert elég volt az átmeneti is.
2021. okt. 17. 17:31
6/14 anonim válasza:
Állandóan melegem van. Szerencsére csak azóta tart, hogy elmúlt a nyári hőség. Azt érdekes módon elég jól viseltem, pedig nem szeretem a kánikulát.
2021. okt. 17. 17:39
7/14 anonim válasza:
Nekem is pont fordítva, mindig melegem van. Előtte pulcsiban és zokniban aludtam, dupla takaróval, most meg egy lenge kis takaró alatt arra kelek éjszaka, hogy izzadok a 21 fokban.
2021. okt. 17. 20:31
8/14 anonim válasza:
Nekem is melegem volt folyton terhesen, de ez meg is maradt, pedig közel 1 éves a kisfiam. Előtte nagyon fázós voltam.
2021. okt. 17. 20:37
9/14 anonim válasza:
Igen, terhesség alatt elkezdett állandóan melegem lenni. Meg izzadós is lettem. Nem múlt el, a mai napig ilyen vagyok már 8 éve. Sokszor van, hogy egy szál pólóban izzadok, mások meg pulóverben dideregnek.
2021. okt. 17. 21:07
10/14 anonim válasza:
Igen változott. Én alapjáraton eléggé fázós vagyok.
Az első pár napban a pozitív teszt után, amikor még hőemelkedésem volt, reszkettem. Attól tartottam, hogy ha ez így megy tovább, télen meg fogok fagyni. De aztán pont ellenkezőleg. Télen is sokszor nyitott ablaknál tudtam csak aludni. Állandóan melegem volt, és izzadós lettem. És még mindig tart 5 hónappal szülés után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!