Mostanában nagyon elkezdett foglalkoztatni a gyerekvállalás. Eddig viszont hallani sem akartam róla, ez mitől változott meg hirtelen?
Bár eddig is megszakításosan védekeztünk, és nem jött be baba, lehet gond van? Lehet, hogy évekig nem is fog összejönni?
Megsúgom, hogy a lagzinkat követő estén azért már nem szeretnék megszakítást alkalmazni, ebben a párom is benne van. Vannak külföldi terveink is, de terhesen nyilván nehezebb lenne menni, megint külön menni pedig nem akarunk.
idősödsz, ennyi, változik a gondolkodásmódod...és valahol az volna a normális hogy ennyi idősen szüljenek a nők, nem az hogy 35-40 évesen...persze van akinek egyszerűen nem jön össze előbb, anyagilag vagy egyéb okból...de azért vágyni rá nem árt elkezdeni a húszas évek vége felé legalább :)
a szüléstől ne félj, szerintem egy bölcsesség fog vésése, vagy arccsont vésése tályog miatt lényegesen kellemetlenebb volt :D az meg hogy ki megy tönkre utána, más kérdés, hajlam kérdése, válassz olyan férjet, aki a szülés után is támogat majd mint férfi és apa, ezen nagyon sok múlik szerintem...
Szerencsére megvannak a bölcsességfogaim :) Viszont rohadtul alacsony a fájdalomküszöböm... :(
Kicsit szinte bánom is, hogy nem jóval előbb kezdtem ehhez hozzá, na de 20 évesen még mindketten suliztunk...
De így is mire odakerülök, lehet 29 is leszek :(
Rémsztorik jobban terjednek mint az "átlagos" szép sztorik ezért hallani róluk többször.
Így 10 évvel a szülésem után úgy gondolom ez volt életem egyik legjobb döntése csak azt sajnálom, hogy 32 évesen került rá sor.
42N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!