Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az óvszer hogyan tud kiszadni...

Az óvszer hogyan tud kiszadni ilyen gyakranasz?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én már vagy 8 éve használok óvszert,soha nem szakadt ki. És elképzelhetetlen tartom hogy csak úgy kiszakadjon. Olyan már volt kétszer hogy lecsúszott, és ki kellett horgásznom :D

Itt gyakori kérdéseken is,a neten is mindenhol annyiszor olvasom hogy kiszakadt az óvszer. Ez tényleg ilyen gyakori,vagy csak mentegetőzés?

2021. okt. 16. 02:46
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Gyakranasz :D gyakran*
2021. okt. 16. 02:46
 2/16 anonim ***** válasza:
78%

Csak kifogás. Ha ilyen nagy számban akadnának az óvszerek között selejtesek, már rég híre ment volna.

Nekem sem szakadt még ki, még amikor a kezemre húztam sem, és szétfeszítettem az ujjaimat. Sőt, komoly erőfeszítés kell ahhoz, hogy kiszakítsd. Még egy elég nagy (19 cm körméretű) cukkinin sem szakadt el az átlagos méretű óvszer sem, dacára annak, hogy ráhúzni alig bírtam.

2021. okt. 16. 02:49
 3/16 anonim ***** válasza:
76%
Hazudnak. Az átlagos magyar farok 13 cm. Ezen ugyan szét nem szakad egy könnyen. Egyszerűbb ráfogni az óvszerre, mint beismerni, hogy megszakítással dugtak.
2021. okt. 16. 03:21
 4/16 anonim ***** válasza:
51%

Velünk egyszer előfordult, szóval nem mindennapos eset, de

előfordul.

2021. okt. 16. 06:04
 5/16 anonim ***** válasza:
38%
Nálunk is előfordult már a szakadás, pedig felhúzásnál nem látszott rajta semmi szokatlan. Nagy eséllyel ezeknek a nagy része gyártási hibás, talán vékonyabb volt egy részen vagy ilyesmi. De amúgy igen, a többségnél ez az eufemizált verziója annak, hogy nem is húztak óvszert valójában.
2021. okt. 16. 06:30
 6/16 anonim ***** válasza:
54%
11 év alatt 2szer szakadt el. De úgy vannak megcsinálva, hogy nem lehet nem észrevenni. Szóval ha nem akarok gyereket akkor megyek a gyógyszerért.
2021. okt. 16. 07:34
 7/16 anonim ***** válasza:
43%
nálunk 2x szakadt gumi. az egyik esetben konkrétan szétszakadt a gumi, a makkon lévő rész leszakadt. a másik esetben csak szétszakadt szimplán. nem tudom, hogy gyártási hibások lehettek, vagy levegősen sikerült felhelyezni.. de amikor még nem akartunk gyereket, mentem esemény utániért inkább.
2021. okt. 16. 08:49
 8/16 anonim ***** válasza:
39%
Akinek nem szakad ki, az nem emlegeti, tehàt csak a ,,balesetes" eseteket hamgoztatjàk, amikor nincs gind, az nem hìr. Szàzalèkarànyban nem sok szakadas van. Gyàri hiba, nem megfelelő tàrolàs, túl sokàig tàrolàs, levegős felhelyezès lehetnek az okok.
2021. okt. 16. 09:03
 9/16 anonim ***** válasza:
94%
25 év alatt 0 alkalommal fordult elő.
2021. okt. 16. 09:27
 10/16 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező, mondjuk én meg a "lecsúszott és ki kellett halászni verziót nem értem, mert ilyesmi még sosem fordult elő...

12 év alatt nálunk 2 szakadásos eset volt, pedig nem a noname kategóriát használjuk. Viszont mindkét alkalommal időben fény derült rá pózváltásnál, még mielőtt probléma lehetett volna belőle.

Viszont a szakadás nem mentség, van esemény utáni tabletta is, ha már annyira nem akar valaki babát. Szóval ez szerintem inkább eufemizmus arra, hogy valaki hüle a védekezéshez, vagy ha az egyik fél ezzel akarja kizsarolni a családalapítást a másiktól.

2021. okt. 16. 10:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!