Clostylbegit után lehet ilyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Járt már úgy valaki,hogy Clostylbegit alatt nem,de elhagyása után babás lett? Illetve,hogy Closti után mikor szünetet tartott késett a mensije? Bocsi,ha hosszú leszek. Sosem szedtem fogi gátlót,viszont volt egy bevérzett petefészekcystám 1 éve,amit megműtöttek azonnal. Utána a ciklusom nagyon rövid lett 19.,21-23 nap.Augusztusban a dokim hormontükröt nézetett,endokrinológushoz és diabetológiára küldött (nem vok túlsúlyos,sőt inkább vékony) de mindent rendben találtak. Babát szeretnénk,ezért gyanították,hogy a rövid ciklus peteérés hiányt jelenthet,ezért szeptembertől napi 1 Clostit szedtem a mensi 2.-5napig. Gyönyörűen beállította 25 napra a ciklusom,kotta pontosra,szép tüszőket csinált és a progeszteron ellenőrzés arra utalt,hogy spontán meg is repedtek:) igaz,babás nem lettem. Most Closti nélkül próbálkozunk,10-naptól volt tojásszerű nyák,volt ovura utaló jelem:) együtt is voltunk minden nap innentől fogva.Most tartok a 28 cn.mensi sehol,csak néha megjön érzés,és égnek a mellbimbóim,vagy bizseregnek,nem is tudom.Lehet,hogy a Closti nem szedése most kitolja a ciklusom? önmagában a 28 nap tudom nem késés,de nálam igen,mert életemben nem jött meg ennyi napra,csak sokkal előbb! Hétfőn megyek dokihoz,de most félek,nem érzek semmi tünetet,nincs émelygés semmi,ha nem baba, mi lehet a baj? bocsánat a hosszú levélért,úgy örülnék ha sikerült volna,de mivel "egyéb" tünetem nincs,félek más lesz a baj:(2008. dec. 12. 05:26
1/2 anonim válasza:
Hasonló cipőben járunk. Nekem a fogamzágátló abbahagyása után nem jött meg, ezért kaotam Closit. Percre pontos 28 napos ciklust produkált. Novemberben már próbálkoztunk (minden jel szerint jókor), és most már 6 napja késik. Melleim duzzadtak, picit szurkál a pocim, de a tesztek negatívok. Nekem ez az utolsó Closis hónapom, de lehet meg sem jön? Szóval én sem értem, és én is hétfőn megyek dokihoz.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Nos tényleg egy csónakban evezünk a jelek szerint. Néha hasszúrka,néha megjön érzés,de ez már múlt hét vasárnap óta. Mensi meg sehol. Tesztelni még nem merek,hétfő reggelre gondoltam,dokihoz estére kell mennem majd. Addig még pár nap,mindenesetre amíg nem jön meg,addig van remény:) A negatív teszt ellenére lehetsz babás, a barátnőm esetében 8 hetes terhesen mutatott csak pozitívat a teszt! Ha nem vele izgultam volna végig és láttam volna a nega teszteket,el sem hittem volna , hogy lehet ilyen,hisz annyi olyat olvasni,hogy már mensi előtt pozitívat tesztel valaki. Úgyhogy szerintem azért halványan bizakodj,én is azt teszem. Sok sikert és drukk! szió
2008. dec. 12. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!