Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostylbegit után mi a követke...

Clostylbegit után mi a következő? Ki mit kapott, ha az nem volt elég hatékony?

Figyelt kérdés

A saját dokim szabin volt, amikor kellett mennem a Clostys uh-ra, és az aktuális doki csak annyit mondott, hogy erősebb stimuláció kell. Sajnos az én dokim még mindig szabin van, úgyhogy egyelőre nem fogom megtudni.

Gondolom először laparoszkópia, aztán majd valami hormonbogyó.

És aztán..., talán..., siker! :)

2009. aug. 15. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is Clostit szedtem és az uh-os megfigyelés utolsó napján sem látszott semmi biztató. Én egy héten át minden nap kaptam mellé tüszőrepesztőt annak ellenére, hogy nem látszott semmi, de mégis ekkor estem teherbe. Nem tudom, ez hányadik Clostis ciklusod, de abszolút nem törvényszerű, hogy rögtön lapar jön. Lehet, hogy nagyobb adag Closti vagy más peteérést segítő gyógyszer is kellően hatásos lesz, esetleg neked is beválna a tüszőrepesztő, bár ezt lehet, hogy a te orvosod nem tartaná jó ötletnek. Nálam mindenesetre bevált és ma imádhatom a 7,5hós kislányom.

Sok sikert és kitartást és nem gondolj mindig a legrosszabbra, legdrasztikusabb dologra!!!

2009. aug. 16. 10:23
 2/2 A kérdező kommentje:

Tudod, mi már 3 éve próbálkozunk, és ehhez a dokihoz május óta járunk. Ő direkt meddőségre szakosodott.

Ez az első Clostys hónapom volt, azt mondta, ha nem sikerül, csináljuk meg a lapart, aztán másik gyógyszert fog adni.

Kösz mindent!

2009. aug. 16. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!