Clostylbegit 3. havi szedése után 37. napon még mindig nem jött meg, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
1 éve szeretnénk babát, a doki clostyt írt fel.Az első hónap után 34 napra jött meg, a második havi után 30 napra, most pedig még semmi a 37. napon.Nekem előtte volt , hogy egy-két hónap is kimaradt, el volt vékonyodva a méhnyálkahártyám.Ezért kaptam ezt, hogy segítse elő a rendszeres mensit, és hogy össze tudjon jönni a baba.MÁr úgy örültem, hogy 2 hónapig tök jó volt a mensim, most meg nem tudom mi van.Csináltam tesztet, de semmi:(:(Lehet, hogy a closty se segít így a 3. hó után???Létezik, hogy 2 hónapig segített most meg nem?Volt egy rosszul létem egy hete, nagyon szúrt az alhasam, a körzeti azt mondta, hogy hugyhólyag gyulladás, vagy valami akörnyéki...Kaptam antibiotikumot.Ez játszhat közre?Feszül néha az alhasam, és mintha csiklanda...Van ötletetek??Terhességre már gondolni se merek ennyi kudarc után.2010. febr. 27. 21:42
1/5 anonim 

válasza:

Az antibiotikum biztos nem játszik közre. A Húgyhólyag-gyulladás talán igen.
A Closti tud furcsa dolgokat csinálni, pl előbbre hozza vagy későbbre tolja az ovulációt. Lehet, hogy neked is ez történt, mármint az utóbbi. Mindenesetre amíg meg nem jön, addig van remény. Talán baba, csak későn fogant, ezért nem mutatja még a teszt.
Remélem, hogy így lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
2 hete voltunk együtt.Utána lett a gyulladásom.Ugyhogy sztem sajna ezt ki kéne mutatnia.
2010. febr. 27. 21:53
3/5 anonim 

válasza:

Szia! Nem szeretnélek megijeszteni, de a nőgyógyásznál nem voltál? Csak a házidokinál? Lehet visszamaradt egy tüsző, ami ciszta lett és ezért késik. Nekem igy volt. A nőgyógyászod nem követte végig a peteérésedet? Meg utána, hogy megrepedt-e rendesen a tüsző és nem maradt-e vissza ciszta? Bár én azt sem értem, hogy vékony méhnyálkahártyára clostit kaptál, amikor a closty elvékonyítja a nyálkahártyát. Az erős alhasi fájdalmad is lehet cisztától.
4/5 Vilcsianyuja 

válasza:

Bocsi, kissé offolok, az utolsó válaszoló véleményére egy ellenvélemény: én is clostit kaptam, mert a dokim nem találta elég érettnek (vastagnak) a méhnyálkahártyát tüszőrepedés előtt ca. 2 nappal. Nekem használt :) Remélem, kedves kérdező, nálad is ez a helyzet, drukkolok!
5/5 A kérdező kommentje:
Minden hozzászólást köszönök. Hát bárcsak az utolsónak lenne igaza:):)De attól tartok, hogy 2 hét után, már ki kellett volna mutatni ha van baba...
De remélem nem is ciszta, mert már csak az hiányozna...
2010. febr. 28. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!