Clostylbegit beszedése után kb mikor kell együtt lenni? Sajnos a férjem nem annyira aktív szexuálisan és kétnaponta nem jön össze. Baj, ha este szedtem a gyógyszert (napi 1, 5 napig)? Mellette bromozok is.
Ma vagyok a 8. napon...na akkor este:)
Hát a hőm nekem ingadozó
Az én párom is hulla hétközben, így az első 2 clostis hónapban azért nem jött össze, mert nagy nehezen heti 1-szer együtt voltunk...
A 3. hónapban kipróbáltuk az ovutesztet, csak a pozitív napon voltunk együtt, és sikerült is a baba.
Nem tudom, neked miért nem mutatott semmit a teszt, próbáld meg tovább csinálni, mert nálatok is kb az az egyetlen esély, hogy tökéletesen időzítetek.
Este csináltad az ovutesztet? Mindig ugyanakkor?
10 hetes kismama
Szia!
Ha a lehető legbiztosabbra szeretnél menni, akkor menj el az orvosodhoz és kérd, hogy figyeljétek a ciklusodat uh-on. Így pontosan tudhatod, mikor reped meg a tüsző, mikor a legnagyobb az esély a megtermékenyülésre, mikor kellene együtt lennetek!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!