Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem a soronkovetkezo tablettat...

Nem a soronkovetkezo tablettat vettem be, lehet baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok, evek ota rezia fogamzasgatlot szedek. Ma valamit nagyon beneztem mert nem a soron kovetkezo bogyot vettem be hanem a holnapi napra szant tabit... lehet belole baj?

Az osszes tabletta egyforma?

2021. okt. 14. 19:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyformak, de nem lesz baj. Ha ugyanazon a soron van azok általában egyforma erősségű tabletták. Holnap vedd be a mait.
2021. okt. 14. 19:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Pont a sort neztem el... az utolso jott volna a sorbol es en az elsot vettem be a kovetkezobol 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
2021. okt. 14. 19:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Hány szem van vissza?
2021. okt. 14. 19:20
 4/8 A kérdező kommentje:
4 darab van vissza a levelbol
2021. okt. 14. 19:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Az utolso sort neztem be..
2021. okt. 14. 19:27
 6/8 anonim ***** válasza:

O így már értem :)

Nyugodtan szedd tovább, folytasd a holnapit úgy mintha a mai lett volna, aztán szép sorban a többi.

(szóval holnap vedd be a mait, aztán holnap a "holnap utanit")

2021. okt. 14. 19:33
 7/8 anonim ***** válasza:
72%

A Rezia egyfázisú, minden tabletta egyforma, kivéve pár szem placebót, ami más színű. Ha ugyanolyan színá tabit vettél be, mint amilyet kellett volna, akkor tök mindegy, nem lesz semmi.

Ha más színűt vettél be (hatóanyagos helyett hatóanyag nélkülit), akkor egy nappal kevesebb placebót vegyél be.

2021. okt. 14. 19:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonooom szepen!!!
2021. okt. 14. 19:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!