Hőmérőzős csajok, adnátok tanácsot?
Nem régóta mérem a hőmet, konkrétan 25-e óta (az volt a 15. napja a ciklusomnak) 35.6-ról indult a hőm, 2 nap ennyi volt, aztán 35.7, majd a peteérés napján (ez hétfőn volt) felment 35.9-re. Egyértelmű a pé-m napja, mert a nyákvizsgálat, és pici hasszúrka is jelezte.
Szóval ma reggel a hőm 36.3 volt, közel azonos időpontban mértem, mint eddig.
Az lenne a kérdésem, hogy attól felmehetett a hőm, hogy most hosszú pizsamában aludtam, előtte meg nem??
Remélem nem kérdezek nagy hülyeséget, köszönöm, ha válaszoltok.
Ha nem ettől változott, mi lehet az oka?
(Ha kell, tudok ciklus.hu-féle diagram-linket feltenni.)

nem jó a link nem látszik semmi a görbén - üres táblázat-
nem hónaljban kell mérni hanem végbélben, hüvelyben , szájban bárhol csak hónaljban nem.
Ha ezt se tudod megnézni, írd meg légyszi hogy rakjam fel!
Mert eddig jobb gomb-kép címének bemásolása volt, és nem tudtad megnézni, most azt küldöm át, amit a böngészősávban megjelenít.

most se.. már a kezdőlapot adta be
ha megjelenik a sávban ctr c és ctr v -vel bemásolja
megpróbálom görbe nélkül is ..
ird be a görbébe hogy hol méred hogy tudd később és holnap már mérd hüvelyben v. szájban
pé után ha fenn marad - hüvelyben szájban úgy 37C körül és nem esik le a várt menses napján akkor lehet tesztelni
ha meg fog jönni akkor fél fokkal leesik a hőd
Köszönöm szépen!
Azért megpróbálom, hátha most meg tudod majd nézni, úgy csináltam, ahogy írtad.
Ezt már meg kéne hogy nyissa, amit most küldök, ha van még türelmed, nézd meg légyszíves! Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!