Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyiszer es mikor érdemes...

Mennyiszer es mikor érdemes egyutt lenni ferjemmel peteereskor, hogy sikeruljon teherbe esnem?

Figyelt kérdés
Mivel nem mindig sikerul minden nap, de pontosan a peteeresemet se tudom kiszamolni, mivel most kesett 2 napot a menstruaciom, es rovid is volt. Altalaban 28naposak,es 6 napig tart. Ez most 3 bap volt, 4-en elmult, 5.en visszajott picit. Igy nehez kiszamolni. Naptar szerint 14.tol lesz peteeresem kb. Es ha erzem,hogy szurkal a petefeszkem akkor érdemes szexelni vagy elotte kellene?

2021. okt. 12. 12:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%

"Legyetek együtt akkor, amikor neki feláll a farka, neked meg zümmög a méhed"

Ja, csakhát a véletlenre bízva lehet, hogy nem is lesz gyerek.

2021. okt. 12. 13:55
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a legjobb kiinduló, hogy 1. vagy elvégzed a termékenységtudat tanfolyamot, vagy 2. veszel lh tesztet és amint megjelenik a második csík, legalább két naponta együtt vagytok addig, amíg teljesen el nem tűnik. Ezzel nagyjából tökéletesen körbe lehet lőni az ovut.
2021. okt. 12. 14:17
 13/19 A kérdező kommentje:
Aki nem normális valaszt adott.. Igen szoktunk csak úgy szexelni, de gyerek mellett, este hullafaradtan k. rva nehez minden este, paromnak sincs ereje, nekem sem, de aztan altalaban persze jol esik, de neha ha elalszik a gyerek, mi is alszunk. Köszönöm aki normalisan hizza szolt.
2021. okt. 12. 18:38
 14/19 anonim ***** válasza:
56%
Egyszer, de jókor. Mi egész hónapban egyszer voltunk együtt és sikerült.
2021. okt. 12. 22:07
 15/19 A kérdező kommentje:
Az a helyzet mar kb 3 honapja egyáltalán nem vedekezunk, peteereskor is voltunk egyutt, megse sikerült még. Elsonel azt se figyeltem mikor van peteeres. Már most azert lassan szeretnek teherbe esni. Ovulacios teszten gondolkozok.
2021. okt. 13. 07:08
 16/19 anonim ***** válasza:
64%
A menzeszed elmúlása (utolsó napja) után egy héttel legyetek együtt 2 naponta vagy 3 egymást követő alkalommal, az nagyjából a peteérésedre esik. Így nem kell minden nap fáradtan is együtt lenni. Amúgy meg az ovulációs teszt megmondja. Szerintem nem kell ezt annyira túlkomplikálni.
2021. okt. 13. 13:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam (külföldi oldalakon), hogy amilyen gyakran csak lehet. Sehol sem írtak, hogy 2-3 naponta. Különben meg akkor "kell", amikor akarjátok, jól esik, kívánjátok.
2021. okt. 14. 16:16
 18/19 anonim ***** válasza:
78%

"Különben meg akkor "kell", amikor akarjátok, jól esik, kívánjátok."

Ja, oké, de biológialag csak akkor lehetsz terhes, ha pont a peteérésed 2-3 napjában vagytok együtt.

2021. okt. 14. 16:54
 19/19 anonim ***** válasza:
#18 Mi csak menstruációkor nem vagyunk együtt. Ugyebár én csak a magam/magunk nevében beszélhetek, így emiatt írtam amit írtam. Mellesleg peteérés alatt az étvágy is megvan hozzá (legalábbis én jobban, többször kívánom), ami nem véletlen, hogy pont akkortájt kívánjuk jobban (mi nők) az együttlétet.
2021. okt. 14. 19:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!