Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy tudnám titokban csinálni...

Hogy tudnám titokban csinálni hogy sikerüljön?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 1,5 hónap múlva leszek 18.

Tavaly dec. Karácsony első napján derült ki hogy terhes voltam. Viszont jan. Végén kiderult hogy sajnos elhalt 8hetes voltam.

02.04én volt Missed Ab.

Véletlen sikerült be de megtartottuk volna.

Azota is nagyon rossz lelkileg a fájdalom.:(

Viszont 4 hónapja fogamzásgátlót szedek, es en mar most nagyon szeretnék kisbabát.

Hogyan, mit tudnák csinálni hogy gyógyszer mellett sikerüljön?

Tudom kicsit hulye kerdes de ez van.

Negatívat nem kérek.

17K

2021. okt. 11. 23:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%

11

Te is fogyatékos vagy..? Eszem megáll

2021. okt. 12. 08:16
 12/14 anonim válasza:
100%
Sehogy, éretlen vagy még a gyerekvállaláshoz.
2021. okt. 12. 08:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne szülj 17 évesen.

Tanulj vagy dolgozz. A gyerekvállaláshoz stabil munkahely, stabil párkapcsolat és ház vagy lakás kell.

Ha most akarsz gyereket szülni és nincs meg a 365 napod ledolgozva csak Gyes-re vagy jogosult ami a családipótlékkal együtt sem éri el a 40000 Ft-ot.

Gondolom nem akartok a szüleitek nyakára szülni vagy éhezni. Vagy azon gondolkodni, hogy mit egyen a gyerek.

Sok pénz egy gyerek és még te magad is olyan szinten vagy szóval ne vállalj gyereket.

2021. okt. 12. 10:48
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

A 13-asra válaszolnék: nem érzed a pikírt és ironikus mivoltát a válaszomnak? :)

Mivel ez egy ilyen kérdezős válaszolós oldal, így hát én rendes tagként megválaszoltam a kérdést. Az erkölcsi és emberi részét ti hozzáadtátok :)

2021. okt. 12. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!