Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy tudnám titokban csinálni...

Hogy tudnám titokban csinálni hogy sikerüljön?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 1,5 hónap múlva leszek 18.

Tavaly dec. Karácsony első napján derült ki hogy terhes voltam. Viszont jan. Végén kiderult hogy sajnos elhalt 8hetes voltam.

02.04én volt Missed Ab.

Véletlen sikerült be de megtartottuk volna.

Azota is nagyon rossz lelkileg a fájdalom.:(

Viszont 4 hónapja fogamzásgátlót szedek, es en mar most nagyon szeretnék kisbabát.

Hogyan, mit tudnák csinálni hogy gyógyszer mellett sikerüljön?

Tudom kicsit hulye kerdes de ez van.

Negatívat nem kérek.

17K

2021. okt. 11. 23:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%

Nem kicsit hülye kérdés hanem rendkívül ostoba... nem kell neked szaporodni. Pláne nem 17 évesen.

Amúgy mit tudsz felmutatni?

Ház? Kp? Bankszámla? Munka? Iskola? Autó? Megtakarítás?

2021. okt. 11. 23:35
 2/14 anonim ***** válasza:
94%

A legtisztessegtelenebb dolgok egyike úgy direkt teherbe esni, hogy tudod, a párod nem akarja. Várd ki, míg a párod is kész lesz rá vagy keress valakit, aki már most is akar gyereket. Mindket esetben elhagyhatod a tablettat.

Azt, hogy TE nyilvánvalóan nem vagy még lesz rá, úgyis hiába mondanám, pedig fájdalmasan nyilvánvaló.

2021. okt. 11. 23:41
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Méghogy kicsit hülye kérdés... Ennél nagyobb baromságot ritkán olvastam. 17 évesen mégis hova szülnéd azt a gyereket? Van talán végzettséged, saját lakásod, munkahelyed, félretett pénzed stb.? Ráadásul a párodat is átvernéd, mert "titokban" akarsz teherbe esni, fogamzásgátló szedése mellett... Miért nem ér rá a gyerekvállalás 8-10 év múlva?
2021. okt. 11. 23:43
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Nem hülye kérdés, hülye kamu... Persze, egy 17 éves lány missed ab után...
2021. okt. 11. 23:50
 5/14 anonim ***** válasza:
93%
Mivel azt sem érted hogy működik a fogamzásgátló ( szedés mellett nem eshetsz teherbe, ez a lényege), nem kéne még neked gyerek. Csak a veszteség miatt akarsz most gyereket, de nem nőttél fel még ehhez sem anyagilag, sem agyilag.
2021. okt. 12. 00:38
 6/14 anonim ***** válasza:
49%

"Ház? Kp? Bankszámla? Munka? Iskola? Autó? Megtakarítás?"

Egyrészt a kérdés óriási kamu másrészt meg nem ház, jó, bszamla, munka, iskola, autó, megtakarítás kell egy gyerekhez hanem 1 idióta 17 éves.

Amúgy ne vedd be a gyógyszer..Tok egyszerű szívesen.

2021. okt. 12. 00:43
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
A 17K mit jelent? K.rva?
2021. okt. 12. 01:22
 8/14 anonim ***** válasza:
85%

8as, szerintem 17/kislány

Kérdező, mióta dolgozol, saját albiban éltek-e eltudnátok-e tartani a gyereket vagy csupasz popsira anyuciék pénzére potygtatnál?

2021. okt. 12. 05:53
 9/14 anonim ***** válasza:
88%
Nyilván minden 17éves kibabára vágyik, addig amíg meg nem szüli és rájön mekkora felelőség.. Ne csinálj hülyeséget!! Éld szépen az életed, ráérsz még a gyerekkel.. azt el is kell tartani!!
2021. okt. 12. 07:57
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el pszichológushoz, mert a magzat elvesztése miatt érzed most ezt. Előbb fel kellene dolgoznod, nem pedig taktikázni.
2021. okt. 12. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!