A parom furan viselkedik. Miert akarja titokban tartani?
Figyelt kérdés
par napja megtudtuk hogy terhes lettem es latszolag orvendett a hirnek..gyakran megsimogatja a hasam meg minden de viszont azzal kezdte hogy ne mondjuk el senkinek meg a szuleinknek se..es ez zavar mert ahogy telnek a napok latom hogy nem valtozik a gondolkozasmodja es kezdem egyedul erezni magam ...nemtudom eldonteni hogy most mi a celja ezzel..azthittem hogy mikormegtudja a boldogsagtol es a buszlesegtol szetkurtoli az egesz vilagnak2015. febr. 10. 09:18
1/17 anonim válasza:
Ezt mi mégis honnan tudnánk? Miért nem tőle kérdezed meg?!
2/17 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle.
Egyébként én sem mondanám el senkinek sem, csak amikor már túl vagyunk az első három hónapon. Addig sajnos sok minden történhet, utána azért már biztosabb a dolog.
Lehet, hogy ő is így gondolja?
3/17 anonim válasza:
Mi sem mondtuk el senkinek az első 12hétben.nálunk is főleg a férjem nem szerette volna elmondani,főként azért mert bármi történhet és ezt szerette volna elkerulni,babonás. De kérdezd meg tőle,biztos fog rá válaszolni.boldog baba várást
4/17 A kérdező kommentje:
De o nem nagyon mondja ki amit gondol vagy amit erez..epp ezert gondoltam hogy ha par ferfi leirja ide a tapasztalatjaot vagy a velemenyeit hogy hatha megtudnam ugy erteni
2015. febr. 10. 09:37
5/17 anonim válasza:
Az első hetekben miért kellene szétkürtölni? Ne haragudj, de sokan megvárják a 12 hetet, nem mondják el fűnek-fának, alig pozitívat teszteltek. Ez így van jól szerintem.
6/17 anonim válasza:
Talán csak nem meri még beleélni magát és azt szeretné, hogy mások se tegyék. Nincs ezzel baj.
7/17 A kérdező kommentje:
Ok..koszonom a valaszokat..megertem hogy egyelore nemkell tudja az egesz vilag..de ez is rendjen van h se az en szuleim se az o szulei nemtudhatjak meg csak a 12.het utan?nem lenne joguk hogy tudjak idejeben hogy nagyszulok lesznek?
2015. febr. 10. 09:48
8/17 anonim válasza:
Nem, joga ehhez senkinek nincs...
9/17 anonim válasza:
7: lesz még bőven idejük, hogy megtudják, hogy nagyszülők lesznek. Ha a 12. hét után mondjátok el, akkor is lesz még fél évük :)
10/17 anonim válasza:
Nem jog kérdése! 12 hétig még bármi történhet. (persze utána is, de azért nagyobb az esély, ha már betöltöd a 12 hetet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!