Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok csak az én párom...

Lányok csak az én párom viselkedik így? Jártatok már ti is így?

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy eldöntöttük babát szeretnénk és mivel nem akart összejönni, így elkezdtük a kivizsgálásokat. Pécsre járunk. Azt vettem észre, hogy a párom amikor mennünk kell, várni kell stb. olyan unott, nem törödöm képet vág, mintha az egész dolog nem érdekelné. Ezért már többször össze is zörrentünk, csak a munkája számít. Majdnem úgy jön ki, hogy elvinni se nagyon akar már....már nem is tudom mit tegyek :((((
2009. okt. 9. 15:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem "álarcot vett fel". Valószínűleg nem esik jól neki, hogy nem sikerült a baba spontán, és lehet, hogy magát hibáztatja (ez a férfiaknak is borzasztóan tud ám fájni). Csak nem mutatja ki, illetve így "védekezik". Ez nem lehetséges? Te ismered őt jobban :)
2009. okt. 9. 15:33
 2/12 A kérdező kommentje:
Áhhhh.....egyáltalán nem hibáztatja magát, neki előbb megvoltak az eredményei(jó lett) és utánna amíg nem lettek meg az én eredményeim egyfolytában hangoztatta, hogy csak én vagyok a hibás, mert nála minden tökéletes.
2009. okt. 9. 15:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
jaaajjhh... akkor nem erről van szó. Esetleg másik nő nincs a láthatáron? Mert akkor is így szoktak viselkedni általában. (bár kívánom, hogy ne így legyen).
2009. okt. 9. 15:51
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Én is egyedül járok szinte mindig, ő dolgozik. Ezt egy férfi nem tdná végigcsinálni, erre csak mi vagyunk képesek :S Ez nem jelent feltétlenül rosszat.
2009. okt. 9. 16:31
 5/12 anonim ***** válasza:
33%
Ti ezt élvezitek? Ez ma már a harmmadik ilyen férfit szidós kérdés... :( Senki nem tökéletes, valószínüleg neked is vannak hibáid. Attól még mert valakinek meg gyerek témában jönnek elő, még nem egy gonosz, szmeét állat! Talán meg kéne beszélned vele! Én sem szoktam boldog arccal beszélni arról, ha valami nem sikerül pedig én lány vagyok. Sőt semennyire nem beszélek róla és ha van egy kis lehetőség megpróbálok a másikban is hibát keresni ami miatt úgy történhetett a dolog, akkor is ha kedvelem az illetőt. Mert nem vagyok tökéletes! Micsoda borzasztó dolog, hogy nem örül ennek a dolognak... Hát... Minden embernek vannak kiábrándító tulajdonságai. Pont ezeket kell elfogadni vagy nem...
2009. okt. 9. 16:57
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Hogy lehet ilyen?,hogy a fejedhezvágja,h. csak te lehetsz a hibás?Az én párom ilyet soha nem mondana,és nem is csinálna!!!!!!!!!!Hál Istennek...mert ő tényleg szeret engem......:§
2009. okt. 10. 10:35
 7/12 anonim válasza:
75%
le kene uljetek es megbeszeljetek hogy mostmar akarja a babat vagy sem!ketton all a vasar!lehet hogy o nem is akarja?ez nem helyen valo dolog hogy teged hibaztat,lehet neked sincs semmi bajo csak meg nem jott el a baba ideje,de elobb utobb osszejon ne idegeld magad,az csak arthat!remelem minel elobb sikerul!
2009. okt. 10. 10:59
 8/12 anonim ***** válasza:

A férfiak többsége helyből utál a saját baja miatt is orvoshoz járni. Szerintem genetikusan beléjük van kódolva, hogy még a "kórház szagot" is utálják.:-D

Én nem csinálnék ebből plusz feszültséget, gondolom az,hogy nem sikerült (még!) a baba, önmagában sem egy örömforrás. Ha meg tudod oldani,hogy egyedül eljuss dokihoz, vagy neki nem kell jelen lennie a vizsgálaton, akkor ne erőltesd minden alkalommal. Ha unottan, morcosan ül, vagy ténfereg melletted, attól te sem leszel nyugodtabb.

Az viszont finoman szólva bunkóság, hogy még csak a kivizsgálásoknál tartotok, de már a szemedre hányja,hogy biztosan te vagy a hibás...Ha ennyire unja magát vizsgálatokra várva, a kezébe nyomhatnál egy tájékoztatót arról, hogy van olyan, amikor senki sem hibás, mégsem jön a gyerek, vagy várat magára.

Egyébként is, az hogy nem esel pikk-pakk teherbe, nem azt jelenti, hogy "hibás" vagy. Hibás az, aki nem adja meg az elsőbbséget a kereszteződésben, és karambolozik. Aki gyereket szeretne, de ehhez orvosi segítség kell, az nem hibás, hanem olyan ember, aki a legmegfelelőbb helyre megy azért,hogy megoldják a problémáját...

2009. okt. 13. 01:15
 9/12 anonim ***** válasza:

"Attól még mert valakinek meg gyerek témában jönnek elő, még nem egy gonosz, szmeét állat! "

Nem tudom, te hol olvastál ilyet, én csak annyit írtam, h erre egy férfi nem lenne képes, mint ahogy ismerjük el, pl. egy nő elviseli a fájdalmat, ami a gyerekszüléssel jár, a férfiak sokkal kisebb fájdalomba is "belehalnak". Aztán vannak dolgok, amiket a férfiak tudnak jobban. Nem tudom, miért kell egy abszolút nem gyűlölködő válaszra rögtön ugrani.

2009. okt. 13. 10:36
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem a toédre reagáltam, hanem az összesre. Két tapasztalatot szereztem itt. 1, itt azonnal ugranak mindenre amiben szerepel valami gyerekhez kapcsolatos dolog és akivel együtt szóba kerül az haljon meg olyan szemát, de ha behelyettesítünk egy másik szót a gyerek helyébe akkor már nem is érdekli őket a dolog, sőt még megértőek is tudnak lenni.

2, az anyukák szinte élvezik ide leírni a problémájukat (amit mi úgysem tudunk megoldani helyettük, mert nem olyan dologról van szó, hogy pl hol tudok letölteni egy filmet...) és aztén fröcsögve szídni azt aki a problémát okozza nekik. Sajnálom de ez már nekem nagyon feltűnt.

2009. okt. 13. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!