Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A parom furan viselkedik....

A parom furan viselkedik. Miert akarja titokban tartani?

Figyelt kérdés
par napja megtudtuk hogy terhes lettem es latszolag orvendett a hirnek..gyakran megsimogatja a hasam meg minden de viszont azzal kezdte hogy ne mondjuk el senkinek meg a szuleinknek se..es ez zavar mert ahogy telnek a napok latom hogy nem valtozik a gondolkozasmodja es kezdem egyedul erezni magam ...nemtudom eldonteni hogy most mi a celja ezzel..azthittem hogy mikormegtudja a boldogsagtol es a buszlesegtol szetkurtoli az egesz vilagnak
2015. febr. 10. 09:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segitettetek..nagyon jo otlet ez az oldal..hisz tobb szem tobbet lat..idaig azt hittem h a parom nemnagyon orvend neki vagy meg ense tudtam pontosan mire gondoljak:p...de ezekszerint csak megakarja varni hogy biztos megmaradjon a baba :) koszonom tenyleg mindenkinek hogy a kicsi idejebol ramszant valamennyit hogy en megertsem a dolgokat
2015. febr. 10. 10:09
 12/17 anonim ***** válasza:

:)

Szívesen, és boldog babavárást!

2015. febr. 10. 10:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Én azt gondolnám, hogy még ő maga sem tudja mit is érez valójában, szerintem még ő is emészti a dolgokat. Ami természetes is, óriási változás és felelősség e baba, gondolom kicsit az öröm mellett meg is van ijedve. Mondjuk én ha akarnám, anyukámnak akkor is titokban elmondanám, de mindenkinél mások a családi kapcsolatok, viszonyok.
2015. febr. 10. 10:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Amikor pozitív lett a teszt én anyuéknak egyből elmondtam. Párom azt mondta, ő a saját családjának csak akkor mondja majd el, ha betöltöm a 12. hetet. 5,5 hetesen mentünk először orvoshoz, akkor még nem volt szívhang, rá 2 hétre már igen, és akkor már párom sem tudta magába tartani, egyből hívta az apját 😊
2015. febr. 10. 10:37
 15/17 anonim ***** válasza:

Mikor kismama lettem, a nagyon szuk csaladnak karacsonyi ajandek volt a hir, akkor voltam 8 hetes.

A ferjem kerte, hogy ne mondjuk mindenkinek, meg facebookra se tegyek pocakos kepet (pedig neha nagyon szerettem volva) addig, amig meg nem szuletik a kisfiunk es nem foghatjuk a kezunkbe...

Rabolintottam, pedig en is szet akartam kurtolni a vilagnak, de most aldom az eget, hogy a ferjemre hallgattam, mert a 32. hettol komplikaciok lettek, epphogy nem csaszaroztak meg, onnantol meg korhaz (hala eg vegul csak a kiirt napon szuletett meg a dragank), de igy megkimeltuk magunkat abban a nem kisse ideges napokban, hetekben a sok "kivancsiskodotol"...

Es hidd el buszke a parod, csak lehet fel meg elhinni... :)

2015. febr. 10. 11:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne neheztelj Rá ezért,csak óvatos.Ha ne adj' Isten történne valami baj a terhesség korai szakaszában,Neked sem,Neki sem lenne jó a rengeteg sajnálkozó megjegyzés minden irányból,meg a sok 'jó tanács',hogy ne szomorkodj,majd legközelebb...Én Valentin-napkor töltöm be a 12hetet,hidd el,hogy sokszor kiabáltam volna már ki a világnak,hogy mitől vagyok kivirulva,de tudom,hogy jobb lesz mindenkin az őszinte örömet látni,mint azt,hogy "jó,frankó,de a 12.hétig bármi történhet,ne éld bele magad" .Hiába szeretteim,tudom,hogy jogosan mondaná ezt 95%-uk...A párod csak körültekintő,vigyázni akar a családjára,megóvni Téged is fájdalmas dolgoktól,ha mégsem úgy történne,ahogy az jó.Hidd el,ettől csak még jobb ember :) .Vigyázz Magatokra!
2015. febr. 10. 13:37
 17/17 A kérdező kommentje:
Annyira edik vagytok
2015. febr. 10. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!