Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesen nem ejszakazhatok...

Terhesen nem ejszakazhatok tovabb ezert masik poziciot kinalnak fel az eddigi berem megtartasaval , ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Csak az alap oraberemet kapom vagy a beosztasomnak megfelelo potlekokat is hiaba mar nem ejszakazok?!
2021. okt. 11. 21:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ejszakai pótlékot nem fogsz kapni. Vezetői pótlék marad. Mi volt még?

Nyelvvizsgapótlék is marad.

2021. okt. 11. 21:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Az alapbért. Ha ehhez az uj beosztásban is van valami potlék akkor azt megkapod, de az éjszakai potlékra nappal ne számits!
2021. okt. 11. 21:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Azert kerdeztem mert ha allasidot kellene fizetniuk akkor teljesen ejszakai vasarnapi unnepi potlekkal tennik ugy mint ha ott lennek. Ha a cegen belul athelyezes van 1-2 honapra mind1 hova de azt a fizut kapja ami jarna. Ezert nem ertem hogy ebben az esetben hogy jarna? Jelenleg amit kapok alapber ejszakai potlek vasarnapi potlek unnepi potlek jelenleti bonusz cafateria
2021. okt. 11. 22:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Ceg ugy vallja hogy ha szamomra nem okoz gondot maradhatok ejszakai muszakra ha nem akkor keresnek valamit. Viszont cegesbusszal jarok ami a koztes muszakba nem megoldhato
2021. okt. 11. 22:08
 5/10 A kérdező kommentje:
A torveny is igy rendelkezik hogy a cegnek biztositania kell masik munkakort ahol nem kell ejszakaznom ugy hogy a berem valtozatlan marad. En laikus szemmel ugy ertem hogy barhova tesznek akkor is ugyan azt az utalast kapom hiszen kiternek arra is hogy heti idokeret lehet es ha csak ugy birjak megoldani higy tovabbiakban reszmunkaidobe foglalkoztatnak akkor is a regi beremet kell folyositani
2021. okt. 11. 22:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A munkaszerzodesedben meghatarozott béredet kapod, nem azt, amit havonta utalnak, mert abban éjszakai pótlék is van. Alapbér illet meg, ami akkor is annyi, mint a szerzodesedben, ha másik munkakört kapsz. Szóval nem az utalás lesz ugyanannyi, hanem az alapbéred.
2021. okt. 12. 06:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Az alapbéred természetesen marad. A pótlékok viszont aszerint változnak, ahogy foglalkoztatnak. Ha nem éjszakázol, akkor éjszakai pótlékot nem fogsz kapni. Ők viszont nem foglalkoztathatnak éjszaka kismamát. Szóval a helyzet adott. Ha feltudnak kínálni mást, akkor állásidőt, vagy felmentést sem fognak adni munkavégzés alól.

Az alapbéred marad, kapsz egy másik munkakört és az azzal járó esetleges pótlékokat még pluszban.

2021. okt. 12. 09:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom mert elsokorben azt ajanlottak hogy nem kotelezhetnek ejszakara de ha szeretnek maradhatok 12 oraba . Ha attesznek 8 oras nappalra akkor az azt jelenti hogy napi 130 km ert kell megtennem tomegkozlekedessel. Mert amikor odamentem a cegesjaratra szerzodtunk le. 2 muszakot nem tudok vallalni mert reggel 6 ra nem ernek be este 10 utan nem tudnek hazajonni. Maradna a koztes muszak viszont oszinte leszek napi 130 km atszallassal stb nem tudom.
2021. okt. 12. 09:57
 9/10 A kérdező kommentje:
Csak 100 000 lenne a vonatjegy plusz az atszallas
2021. okt. 12. 09:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Menj tappenzre ha nem tudod megoldani...

Azért nem fognak állásidőt fizetni mert neked drága lenne a vonatjegy... De szerintem bérlet is van bár nem járok vonattal.

2021. okt. 12. 10:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!