Pozitív teszt, de menstruáció szerű hasi fájdalmak?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy akinek pozitív terhességi tesztje lett, annak volt e ugyanilyen hasfájdalom, szúrkálás, illetve mintha meg akarna jönni érzés. Ez természetes ilyenkor ? Vagy valami nincs rendbe ?2021. szept. 29. 22:24
11/13 anonim válasza:
9# Én is 6 hetes vagyok, nekem pár nappal ezelőttig ez rendszeres volt. A magnézium kicsit segített rajta, azóta kevésbé vannak ilyen hirtelen begörcsölések.
12/13 anonim válasza:
Pezsgőtabletta formában minden nap iszok magnézium+B6-ot, délben, vacsoránál pedig elevitet, hátha nálam is enyhül.
9-es voltam
13/13 anonim válasza:
Nekem az első 3 honapot vegig kiserte a nemvárt napjaiban . Azt mondta a doki emlekszik a szervezet a ciklusra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!