Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív teszt, de menstruáció...

Pozitív teszt, de menstruáció szerű hasi fájdalmak?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy akinek pozitív terhességi tesztje lett, annak volt e ugyanilyen hasfájdalom, szúrkálás, illetve mintha meg akarna jönni érzés. Ez természetes ilyenkor ? Vagy valami nincs rendbe ?

2021. szept. 29. 22:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pontosan ilyen érzés volt, ezért is hittem sokáig azt, hogy nem vagyok várandós, csak késik...
2021. szept. 29. 22:29
 2/13 A kérdező kommentje:
Totál vízes folyásom volt, aztán nem jött meg, majd halványan de aznap pozitív lett a teszt. De azóta meg folyamatosan úgy érzem most fog megjönni. Napjában többször megyek wcre mert úgy érzem na most, de csak vizes folyás, vér sehol. Hálistennek :)
2021. szept. 29. 22:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Teljesen természetes.
2021. szept. 29. 22:33
 4/13 anonim válasza:
100%

Teljesen természetes én 4 hónapig éreztem hasonló alhasi fajdalmakat mikor meg kellett volna jönnie, mikozben 4 hónapos terhes voltam már.

Ma már 1 éves a kislányom 🙂

2021. szept. 29. 22:59
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el magnéziumot szedni és folsavat,amíg nem mész dokihoz:)
2021. szept. 29. 23:45
 6/13 A kérdező kommentje:
Magnéziumot szedek alapból mert annó azt mondta a haziorvos, hogy sokat görcsöl éjjel a vádlim szedjek rá magnéziumot :D azóta szedem :) folsavat csak így kérjek a patikaba? Vagy van a dmbe is ?
2021. szept. 30. 06:49
 7/13 anonim ***** válasza:

Nálam is így kezdődött. Mielőtt megjön, mindig van vizes folyásom, fáj a derekam. A fura az volt, hogy nem kezdődtek az enyhe görcsök már egy héttel a nemvárt előtt. Utána szép lassan jelentkezni kezdtek, de valahogy nem olyan, mint amilyen szokott, illetve bő vizes folyásom is volt napokig, mégsem gyanakodtam, biztos megfog jönni, kész. Nem jött meg. 6 hetes vagyok, de még mindig vannak görcseim. Nekem a magnézium kicsit segít, nélküle elég erősek.

Abban különbözik a menstruációstól, hogy nem annyira lent jelentkeznek, illetve nem olyan mélyrehatóak valahogy. Inkább szurkálások, vagy csak behúzza a görcs, de egy fél perc múlva megszűnik. Ijesztőek szerintem, de teljesen természetesek.

2021. szept. 30. 08:21
 8/13 anonim válasza:
4es vagyok vagy vegyél femibion 1est en azt szedtem.
2021. szept. 30. 09:35
 9/13 anonim ***** válasza:

6 hetes terhes vagyok, most is vannak görcseim, ha hirtelen felállok vagy nyújtózódom, vagy tüsszentésnél is van amikor bejnyíllal. Esetleg valakinek volt hasonló? Aggódnom kellene?

Plusz fehér folyásom, elég erős, dokihoz 2 hét múlva kaptam időpontot.

2021. szept. 30. 09:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Folsavat kapsz a patikában vagy a Dm saját márkás terhes vitaminját (Mivolis Mama) is szedheted.En végig azt szedtem.
2021. szept. 30. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!