Pozitív teszt, de menstruáció szerű hasi fájdalmak?
Teljesen természetes én 4 hónapig éreztem hasonló alhasi fajdalmakat mikor meg kellett volna jönnie, mikozben 4 hónapos terhes voltam már.
Ma már 1 éves a kislányom 🙂
Nálam is így kezdődött. Mielőtt megjön, mindig van vizes folyásom, fáj a derekam. A fura az volt, hogy nem kezdődtek az enyhe görcsök már egy héttel a nemvárt előtt. Utána szép lassan jelentkezni kezdtek, de valahogy nem olyan, mint amilyen szokott, illetve bő vizes folyásom is volt napokig, mégsem gyanakodtam, biztos megfog jönni, kész. Nem jött meg. 6 hetes vagyok, de még mindig vannak görcseim. Nekem a magnézium kicsit segít, nélküle elég erősek.
Abban különbözik a menstruációstól, hogy nem annyira lent jelentkeznek, illetve nem olyan mélyrehatóak valahogy. Inkább szurkálások, vagy csak behúzza a görcs, de egy fél perc múlva megszűnik. Ijesztőek szerintem, de teljesen természetesek.
6 hetes terhes vagyok, most is vannak görcseim, ha hirtelen felállok vagy nyújtózódom, vagy tüsszentésnél is van amikor bejnyíllal. Esetleg valakinek volt hasonló? Aggódnom kellene?
Plusz fehér folyásom, elég erős, dokihoz 2 hét múlva kaptam időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!