Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha tul sok nedvem van szex...

Ha tul sok nedvem van szex közben akkor nehezebb a teherbeeses?

Figyelt kérdés
Lehet nem ide való vagy buta kérdés de tényleg néha nagyon sok "folyasom" van ami mar kellemetlen is nekem. Ha ilyen sok van az nem baj? Mert tudom hogy a hüvely Ph-ja befolyásolja a sikert.
2021. szept. 28. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Ha panaszt nem okoz (viszket, ég, csíp, kellemetlen szagú), akkor nem.
2021. szept. 28. 11:07
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

Ha csak szex közben nedvesedsz, az nem gond.

Viszont, ha anélkül is, érdemes felkeresni egy nőgyógyászt.

De terhesség előtt is érdemes rákszűrésre menni és akkor rá tudsz kérdezni az orvosnál.

2021. szept. 28. 11:21
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Nekem is hasonló problémám van. Az első gyerek elsőre összejött, a második a 10.hónapra. Nem tudom, hogy bármit is befolyásolt volna. Szerintem nem.

Amikor a második baba összejött sok sok próbálkozás után, akkor többet voltam gyertya pózban az ágyban szex után. De erre is sokan azt mondják, hogy csak humbug.

2021. szept. 28. 12:50
 4/4 anonim ***** válasza:
41%

Nekem ez fertőzèst jelentett más panasz nélkül is..

De a gyerekek könnyen összejöttek

2021. szept. 28. 12:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!