Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan aki megérezte...

Volt olyan aki megérezte amikor sikerült a baba?

Figyelt kérdés
8 hónapja próbálkozunk, most először használtam lh tesztet, hétvégén pozitív volt, aznap este is együtt voltunk. Valahogy most olyan jó megérzésem van, hogy sikerült, tudom elég hülyén hangzik😄 De már a férjemmel mindketten annyira szeretnénk
2021. szept. 20. 11:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos vagy, de ez olyan 50-50%. Ha nem jön össze akkor nagyot koppansz. Nem minden megérzés valós. De kívánom hogy most sikerüljön.
2021. szept. 20. 11:23
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Azért "érzed", mert annyira szeretnéd.

Míg próbálkoztunk, én is majdnem minden hónapban megéreztem, de amikor sikerült is, fel sem merült bennem, már félig el is engedtem.

Már kértem időpontot kivizsgálásra, úgyhogy arra koncentráltam inkább. Erre úgy alakult, az az időpont lett a terhessegmegállapítás.

Szóval én ezek alapján mindig azt tanácsolom, hogy tűzz ki kis célokat, ne a babán járjon az eszed. Tudom, hogy nem könnyű, főleg mensi előtt pár nappal, de jönni fog, ha jönni akar 🤞

A ti dolgotok csak annyi, hogy biztosítsátok a megfelelő körülményeket 🤭

2021. szept. 20. 11:29
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Igen, volt, de én ffi vagyok. Ránéztem az asszonyra, és tudtam. Amikor még ő se.
2021. szept. 20. 11:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Persze, mindíg úgy éreztem, aztán jött a negatív teszt :/
2021. szept. 20. 13:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Én eddig sose éreztem, abban se voltam biztos hogy volt ovum. A gyógyszer nagyon összekuszálta a ciklusomat és gondoltam hogy nem fog gyorsan sikerülni. De most úgy érzem rendeződtek a dolgok
2021. szept. 20. 13:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

3# férjem jutott eszembe arról,amit irtál

Miután megvolt az együttlét,férjem a szemembe nézett,és azt mondta: tuti sikerült,majd meglátom

Míg nem teszteltem pozit,minden nap mondta 😃

Alig várta,hogy teszteljek,én meg csak legyintettem,nem akartam csalódni

Majd jött egy "tünet",azt hittem,hogy elkaptam egy kis fertőzést,soha életemben nem volt fehér,testápoló szerű folyást,mint a niagara...elnézést

Akkor kellett volna megjönnie,másnap pozit teszteltem

2021. szept. 20. 13:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én tegnap teszteltem pozitívat. Az eddigi próbálkozós hónapokban semmilyen érzésem nem volt. Most péntek óta viszont mondogattam a férjemnek, hogy úgy érzem most sikerült. Izgultam is.nagyon, mielőtt megcsináltuk a tesztet (eddig nem volt ilyen furcsa idegesség). Végül vasárnap reggel pozitív lett a teszt. Természetesen ez nem törvényszerű, hogy így történjen, inkább az 50-50 % a reális,amit az egyik válaszoló írt. Nekem bejött. Drukkolok,hogy neked is sikerüljön. :)
2021. szept. 20. 15:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen. De akkor már egy hete késett. Tudtam, egyszerűen éreztem. Sokat szokott ilyen 6-7 napokat késni, de ez az egy alkalom volt, amikor annyira erősen éreztem. Megéreztem, hogy várandós vagyok.
2021. szept. 20. 19:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Jól érezted végül?
2021. okt. 14. 20:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!