Voltak másoknak is hasonló “tünetei” dpo 8. napján? Erős hányinger ébredéstől, fejfájás, derékfájdalom, alhasi fájdalom, inkább húzó fájdalom, szárazság. Szurkálós érzés a 7. dpo-n volt. 24.-re nem várom.Valakinek hasonló?
Figyelt kérdés
2021. szept. 18. 13:20
11/16 anonim válasza:
Nekem is puffadás volt ovu után,nagyon fura volt,semmi más tünetem nem volt,majd nem várt napján teszteltem egy pozit,mert a boltban a csajok rá kérdeztek nem tán terhes vagyok?! A puffadás végett
Most vagyok 5 hetes,émelygek,szag undorom van,állandóan wcre járkálok,mellfájdalom is,és a puffadás
12/16 A kérdező kommentje:
Természetesen nem vagyunk egyformák. Van aki a nagykönyv szerinti tüneteket produkálja van aki észre sem vesz semmit. Az egyik volt munkatársam , elvileg a 7. hónapig nem vette észre, hogy várandós (mondanom sem kell, hogy nem hittük el, akkor már 2 gyereke volt). Nektek viszont boldog babavárást kívánok és vigyázz magatokra. :)
2021. szept. 18. 19:44
13/16 anonim válasza:
Az ember ismeri a saját testét, szervezetét. Főleg ha esetleg hosszú próbálkozós időszakon vagytok túl és jobban figyeled a jeleket. Nekem július elején 5!!!!!.dpo-n fehéres folyasom volt ami sosem szokott jelentkezni pms tüneteként. Gyanús volt, de nem gondoltam bele igazán semmit, főleg mert az 5 dpo-n volt. Holnap leszek 12 hetes. :)
14/16 A kérdező kommentje:
Szia utolsó, gratulálok neked :)! Nekünk igazából ez az első hónap, hogy próbálkozunk. Mivel nagyon magas az allergiahajlamom és sok mindenre allergiás is vagyok ezért elég tudatosan élek és tini korom óta figyelem, hogy mire hogy reagál a szervezetem (ez hasznomra volt 1-2 komolyabb betegségnél). Pont ezért érdekelt, hogy normális-e amit érzek, a hányinger továbbra sem múlik és még mindig enyhén görcsölök. Ez az ami nálam sem pms, de még menzi idején sem fordul elő. Az is megfordult már a fejemben, hogy esetleg allergiás vagyok a kisfickókra (ritka, de létező jelenség), ezért reagál így a szervezetem. Első babánkon dolgozunk, meglátjuk. Ha a következő 1-2 hónap is ilyen lesz, hasonló tünetekkel eredmény nélkül, akkor irány a doki.
2021. szept. 19. 11:25
15/16 A kérdező kommentje:
Bocsi, véletlenül pontoztalak le
2021. szept. 19. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!