Voltak másoknak is hasonló “tünetei” dpo 8. napján? Erős hányinger ébredéstől, fejfájás, derékfájdalom, alhasi fájdalom, inkább húzó fájdalom, szárazság. Szurkálós érzés a 7. dpo-n volt. 24.-re nem várom.Valakinek hasonló?
Szia nekem dpo 7 furi szurkálás volt a hasamba. Dpo 8 reggel hányingerrel/émelygéssel keltem .dpo 9 még mindig és pozi lett a teszt. De csak kémiai volt. Nem tervezett terhesség volt így nem is gondoltam túl.
2 ciklus múlva dpo 5 elkezdett úgy fájni a mellem mint még soha,dpo 7 fura görcsök lettek a derekamba(soha nem volt ilyen görcsölgetés). Dpo 12 poz teszt(mmissed ab lett)
Szerintem igen is tud jelezni a szervezet de 90%ban nem jelez vagy tényleg csak pms.
Egyik terhesség sem tervezett volt. Megszakításos "védekezés"
Pont úgy mint az elmúlt 4 évben. Így tényleg nem is gondoltam h terhes lehetek,nem figyeltem és nem kerestem magamon a tüneteket.
Ezek még ha terhes vagy, akkor sem amiatt vannak.
Sima pms tünetek. Mivel nem vagy robot, lehet ebben a honapban így van a ciklusod... illetve mivel most ennyire figyelgeted magad, lehet emiatt tűnt fel ennyire, pedig idáig is megvoltak.
Majd ha késik, akkor reménykedj.
Nem voltak hasonló tüneteim 4-5 napos késésnél sem.
Ellenben hasonló pms tüneteim sokszor voltak.
Ne gondold túl, ez már túlontúl görcsöcs.
Visszagondolva egyébként nálam az ovutól a beágyazódásig kb. görcseim voltak és nagyon puffadtam. Ez vagy ettől volt, vagy teljesen mástól. Felesleges belemagyarázni dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!