Mitől lehet a hányinger?
Figyelt kérdés
Tegnapra nem vártam, ma reggel volt is kis barnás folyásom, azt hittem megjön, de azóta semmi és durva hányingerem van, görcsöl is a hasam. 6-dikán volt ovum, voltunk is együtt, tervezzük a babát. Beágyazási vérzésnek túl késői lenne, igaz? Esetleg baba lehet? Soha nem volt hányingerem mensi előtt. Vettem tesztet, reggel megcsinálom ha nem jön meg, csak tapasztalatokra lennék kiváncsi.2021. aug. 21. 13:49
1/3 anonim válasza:
Ezt miért kell kérdezni? Késik, hányingered van, tervezitek a babát. Elég gyanús, hogy sikerült. Ez már nem beágyazódási, csupán valami hormonális maszat, persze csak, ha valóban terhes vagy. Csináld meg a tesztet, nem kell reggelig várni.
Nekem 4 nappal mensi előtt délután is pozitív lett. Nem várt napján sem kellett keresgélni. Hajrá!
2/3 anonim válasza:
Most is mutatná ha terhesség okozza a tüneteket.
3/3 A kérdező kommentje:
Igazatok van, teszteltem, látok rajta valamit de annyira halvány, hogy képen nem is látszik, hiába fotóztam. Valószínű megfog jönni, mert ha baba lenne erősebbnek kellene lennie annak a csíknak mostmár. Minden esetre ha reggelig nem jön meg veszek még egy tesztet :)
Köszönöm a válaszokat
2021. aug. 21. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!