Mitöl lehet az hogy megjött, de hányingerem van?
Figyelt kérdés
6 hónapja hagytam abba a gyógyszer szedését, de azóta egyre furábbak a tüneteim. Reggelre megjött, de ha eszek vagy iszok folyamatosan rámtör a hányinger. Szerintetek miröl lehet? Volt valaki így?2018. jún. 19. 13:52
1/4 anonim válasza:
Ha megjött nem vagy terhes. A görcsöktől lehet hányingered, nekem szokott lenni néha.
2/4 A kérdező kommentje:
Jajj én se gondoltam hogy terhes vagyok. Bocsánat ez kimaradt. Szóval csak arra lettem volna kíváncsi hogy mitöl lehet hányingerem. Nem görcsölök nagyon. De attól még lehet hogy igazad van.
2018. jún. 19. 14:07
3/4 anonim válasza:
Nekem ez a hányinger dolog általában jellemző végig a mensi alatt és előtte is. A kor előrehaladtával és a szülesem óta pedig csak fokozódnak a tünetek.
4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez nem hangzik valami jól! De azért köszönöm! Akkor lehet velem is ez lesz!
2018. jún. 19. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!