Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Éveken át tartó megszakításos...

Éveken át tartó megszakításos együttlét után elsőre sikerült valakinek?

Figyelt kérdés
2021. szept. 14. 19:47
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

A cigányoknál nem mind1 noel?

Magyar nem ad ilyen nevet

2021. szept. 15. 07:43
 32/35 anonim ***** válasza:
97%

Válasz: " de jajj Noelke, írták is, hogy tapasztalatlanként ne próbáld, meg amúgy is, nézd hogy hány másik kérdésnél írták, hogy nem számít védekezésnek"

Amúgy ha egy kamasz nem húz gumit akkor az nem ez a kérdés miatt lesz

2021. szept. 15. 07:54
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk pont így volt.

Fogamzásgátlót nem bírok szedni. Több fajtát is próbáltam és visszatérő gombám, hüvelygyulladásom vagy bakteriális fertőzésem volt tőlük. Amint elkezdtem szedni, azonnal kezdődtek a problémák, amint abbahagytam elmúltak. A libidómat rövid úton kicsinálta. Nem nedvesedtem, nem kívántam, semmi.

Óvszert nem szeretjük.

Azt mondta az orvosom, hogy ha lesz is gyerekem, minimum fél éves hormonkezelést kell kapnom és még úgy sem biztos, hogy összejön, ezért döntöttünk a megszakítás mellett.

Élesben elsőre összejött.

2021. szept. 15. 07:55
 34/35 anonim ***** válasza:
96%

“Igen Katika, de ha figyelmesen végig olvastad volna a válaszokat, akkor látnád, hogy mindenki stabil, több éves kapcsolatban alkalmazta ezt a módszert, úgy, hogy maximálisan megbíztak egymásban! Bocsi, de mi csak nemrég ismerkedtünk meg, ezért én húzok gumit, mert anyukám azt tanította! - Noel!”

30-as! Nem fűvel-fával szexeltem védekezés nélkül, hanem az élettársammal, akivel már 6 éve együtt voltunk.

2021. szept. 15. 08:34
 35/35 anonim ***** válasza:

Tiniknek:)

Legjobb barátnőm 12 éve megszakításos módszerrel védekezik, soha nem volt probléma.

Én előváladéktól estem teherbe úgy, hogy sohasem utolsó pillanatban vette ki, hanem kb a szex felénél gumit húzott.

Most amikor terveztük is, fél petevezetékkel első alkalommal teherbe estem.

Sose tudhatjuk h mennyire vagyunk termékenyek ill. a párunk katonái mennyire fürgék.

2021. szept. 15. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!