Éveken át tartó megszakításos együttlét után elsőre sikerült valakinek?
Mi is így voltunk együtt évekig, és mikor elkezdtünk élesben próbálkozni, pont abban a hónapban volt a nagy hajtás a cégnél (augusztus) és én kb csak aludni jártam haza. Emiatt 2 együttlét volt az egész hónapban, igaz az egyik fixen akkor mikor peteérésem volt, mivel nekem van középidős fájdalmam (fáj a hasam peteéréskor), és reggel beiktattunk egy gyors menetet.
Na a fiam indián neve lehetne Gyors Kutya, mert így jött össze.
Én is elgondolkoztam azon, hogy lehet bajunk van, mert sose csúszott be gyerek.
Nálunk is.
Mi is évekig megszakítással “védekeztünk”.
Aztán amikor babát szerettünk volna, mind a kétszer az első hónapban össze jött. Mi is azt gondoltuk, hogy ha a sok évnyi megszakítás mellett nem csúszott be, akkor biztos baj van velünk, de szerencsére nem😊
Nyilván ehhez ismerni kell egymást, bízni kell a másikban és persze mérlegelni kell, hogy ha becsúszik egy terhesség, akkor az mekkora probléma.
Igen
Nálunk sem lett volna soha probléma ha jön ezért nem szedtem gyógyszert nem adtunk ki pénzt gumira
De tudatosan még csak most tervezzük
Kíváncsi leszek
Igen, ehhez nagyon ismerni kell a férfinek saját magát, a partnerét, és a nőnek is a férfit. Nálunk sem volt ebből gond soha, bár mi nem használtuk ezt a módszert évekig, csak ha úgy adódott a helyzet.
Ps: Tini lányok! Ha a pasitok így akar veletek szexelni, NE engedjétek. Nem tudja még kontrollálni magát, nem ismeri úgy a testét hogy ez biztonságos legyen.
Mi próbáltunk: a gumi mindkettőnknek rendkívül kényelmetlen és körülményes volt, nem részletezném de egyszerűen nem ment vele, pedig kitartóan próbálkoztunk egy csomó fajtával az egészen drágákig amiket csak szexshopokban árulnak.
A hormonális fogamzásgátlóktól teljesen megborultam, olyan idegbeteg lettem, hogy magamat sem bírtam már elviselni és végül a férjem kért, hogy ezt mellőzzük, mert egy ilyen sárkány nővel egyszerűen nem lehet együttélni és ő tudja, hogy nem vagyok ilyen alapjáraton.
A pesszárium borzasztó körülményes és elég egy nagyon apró hiba hogy az ember ugyanott legyen mintha nem használt volna semmit, a spermicid gél meg csípett mint az állat.
A fémallergiám miatt spirált nem rakathatok.
Úgyhogy maradt a megszakítás kiegészítve a naptármódszerrel, 10 évig teljesen be is vált, szerencsére a férjem nagyon jól ismeri magát és 0 hibaszázalékkal dolgozik, ha értitek mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!