Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy ne görcsöljek ezen?

Hogy ne görcsöljek ezen?

Figyelt kérdés

Kezd elegem lenni ebből, folyamatosan csak ezen rugózik az agyam. Mindenki azt mondja körülöttem (s gondolom másoknak is), hogy ne görcsöljek rá mert nem sikerül.

De ezt hogy lehet elérni, ha nem sikerül a babaprojekt?

Most is, pont ovulaciókor és előtte voltunk együtt, és már most behalucinálok magamnak tüneteket, mikor kb lehetetlenség még érezni ha sikerült, illetve minden hónapban ez van aztán lám lám, megjön a menzeszem.

A férjemet az örületbe kergettem már a baba támával, szerencsére ezt én is éreztem na meg ő is közölte hogy sok, ebből lejjebb tudtam adni, most már inkább magam és másokat idegesítek vele. (:D)

Testi oka nincs annak, hogy ne essek teherbe. Biztosra veszem, hogy az állandó aggódás és görcsölés miatt nem sikerül.

Még csak 27-éves vagyok, sikerülnie kéne, nagyon nagyon szeretnénk és mindent megteszünk érte...

Mégis, elfoglalom magam, meg nyílván dolgozom, és tanulok is, de még ha egy sorozatot nézek is, vagy bármit teszek közben is erre gondolok.

Más is van így, tudom. Sok olyan nővel beszéltem már, aki ugyanígy érzett mint én.

Van akinek bevált valami?

Utolsó panaszkodás a végére: az se segít ám, hogy minden nő ismerősöm és a sogornőm is, első alkalommal teherbeesnek, ráadásul ők mind idősebbek nálam, jóval. Mintha valami átok ülne rajtam.

Nyilván nem fogom őket se hibáztatni, se eltüntetni őket az életemből, mert szeretem és imádom mind, viszont a saját hülyeségemből adódóan elkezdtem rájuk "haragudni" ami nem szép, örülnöm kéne annak legalább ők boldogok. :(

7-hónapja próbálkozunk, nem túl sok, nekem olyan mintha már évek teltek volna el. :(

2021. szept. 13. 11:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Átjárhatóságit szoktak és cukor terheléses vizsgálatot az első körben. A férjed még a fenti vizsgálatok előtt menjen andrológushoz, lehet ott a baj és akkor Neked nem kell felesleges dolgoknak alávetned magad.
2021. szept. 13. 12:57
 12/19 A kérdező kommentje:

6-osnak:

Ah, néha jól esik enni amit szeretne az ember. 4-kg nem a világ vége, az hamar lemegy. :)

Én most megtaláltam a legjobb multivitamint ever a világon, ami nem zavarja össze a szervezetem, mert nekem pl a terhesvitamin teljesen összezavarja. Majd elkezdem szedetni a férjemmel is, most ő velem együtt méhpempőt eszik, és utaljuk. :D

Illetve a férjem imád kádban fürdeni, jó lenne ha rátudnám venni hogy így ovulació környékén mondjuk csak olyan 4-5 napig hagyja abba, úgy tudom az is segíthet.

De szuper, hogy így összedolgoztok a férjeddel ti is, persze ez csak természetes, de azért így könnyebben sikerül majd. :)

11-és köszi! :)

Átjárhatóságin még nem voltam, cukorterhelés meg felesleges, mert cukorbeteg vagyok. Évek óta. Abszolút karban van tartva, évek óta nem ment 6-fölé a cukrom és a HbA1c szintem is tökéletes, 3-havonta megyek de csak annyit tudok megjegyezni, hogy tökéletesen egészséges, nem cukorbeteghez képest jó, hanem egészséges abszolút. :D

Orvosom szerint nincs hatással a cukorbetegségem arra hogy teherbeesek-e.

Annyi a dolgom, hogy az egész életemben oda kell figyelnem az étkezésre, és szedem a gyógyszerem.

2021. szept. 13. 14:02
 13/19 anonim ***** válasza:

6-os vagyok. Hát nem volt egyszerű rábeszélni a vizsgálatra :D de végülis belement :D méhpempőt mi is szeretnénk majd :)

Nekem szerencsém mert ugyan kádban fürdik, de számomra elég hideg vízben :D én meg szinte forróban. De ha én csinálom neki számomra hidegre a vizet, akkor is jajjong, hogy forró neki :D

Átjárhatóságit én is szeretnék, de magánban elég húzós, 60-80 ezer :/ Spermavizsgálat után ha jó az eredmény, akkor talán elrendeli a doki is :/

2021. szept. 13. 17:57
 14/19 A kérdező kommentje:

6-os: hát akkor szerencséd van, az én férjem mintha lávában fürdene. :D

Amúgy, 60-80.000 Ft? Úristen, az azért nem semmi, kicsit lesokkolódtam az információtól.

Hát, nyilván összespórolja az ember ha szükséges, nameg ezt államiban nem is csináltatnám meg.

De azért elég súlyos pénzösszeg ez, azért remélem így is, hogy jó a spermavizsgálati eredmény, és mikor már bejelentkeznél átjárhatóságira, hopp egy baba lesz a pocakodban. :)

2021. szept. 14. 06:41
 15/19 anonim ***** válasza:

Hát... Elvileg kicsit fájdalmas mint a mensi görcsök. De hát megérné ha utána baba lenne. Persze előtte se lenne baj 😁

Csak aminek évekig örültem hogy a szülés óta kevés a mensim, lehet nem is olyan jó mert ki tudja hátha letapadás van és azért. Az a baj túl sokat olvasok már 😂

2021. szept. 14. 08:28
 16/19 A kérdező kommentje:

Hát, az is lehet nincs jó hatással az ha folyamatosan erről olvasunk, és persze belelátjuk magunkat is.

Egy kedves válaszoló is írta, neki jót tett hogy nem pörgette a gyakorit.

Én állandóan pörgettem, meg állandóan olvasok erről, hogy mi okoz sikertelenséget, és belelátom magam.

Azért az átjárhatóságit megkéne próbálni talán majd nekem is, én kibírom, ennyit tényleg megér. :)

Nekem sok mensim van amúgy, de míg nem éltem ilyen egészséges életet, addig kb nem is volt mensim, volt hogy 3-4 hónapig is kimaradt.

Mióta ilyen szigorúan élek, minden hónapban van és teljesen egészséges, maximum plusz minusz 1-napos késések vannak. De az is ritkán.

Viszont azt érzem, hogy nekem aztán bármi képes felborítani a ciklusomat, terhesvitamin pl tönkretette, és 2-hónap volt mire újra beállt, illetve ha túl ideges vagyok vagy túl fáradt, akkor is képes késni pár napot. :D

Gondolod, próbálj meg egészségesebben enni, vagy sportolni egy kicsit, nekem azt úszás vált be nagyon. UTÁLOK sportolni, viszont úszni nyílván könnyebb, így egy héten 2-3x megyek, megyünk mert a férjem is velem tart. Nem viszem túlzásba, viszont érzem hogy jót tesz.

Nekem azóta rendeződött a mensim mióta ilyesmiket csinálok.

Viszont, szerintem többet kéne fogynom ahhoz hogy sikerüljön a baba. Nekem még egy 15-20 kgt lekéne adnom, csak nagyon elképesztő lassan megy.

Az is lehet, csak egy átjárhatósági kell nektek a boldogsághoz, és utána már könnyebben teherbeesel majd. Kitudja, mondjuk 3-6hónap múlva már itt fogsz dicsekedni a pozitív eredménnyel! :)

2021. szept. 14. 08:57
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem pont az átjárhatóságit követő hónapban sikerült a baba. Nem tudom volt-e köze hozzá, mert mindent rendben találtak, nem volt se letapadás, se elzáródás. Lehet segített, hogy átmosták kicsit a petevezetékeket. Az ára tényleg húzós volt, 70 ezer Ft.

4-es voltam

2021. szept. 14. 09:05
 18/19 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Kedves 4-es. Sokszor olvasom ezt én is, hogy átjárhatósági után következő ciklusban sikerül a baba :) Olvasgattam, de semmi ehez hasonló nincs sajnos.

Kérdező:

Most átálltam én is másik vitaminra, szerintem attól híztam (mmint, hogy jó étvágyat csinált :D ) és nem zabálok folyton. De tényleg úgy éreztem sokszor, hogy éhen akarok halni :D

Egészséges életmód kicsit nehéz, szénhidrátot kellene visszafognom, meg cukros üdítő még a gyengém, de azokat már letettem :)

Sportot is próbálok beiktatni csak sajnos most munka és család mellett még vizsgám is lesz (2 nap múlva, szóval lassan vége) és utána végre lesz időm magamra jobban figyelni ilyen szempontból :)

2021. szept. 14. 14:38
 19/19 A kérdező kommentje:

Kedves 4-es: Akkor megéri rá összespórolni, ha 1-év eltelt és nem jött össze szerintem én is belevágok.

6-os:

Huh az egészséges életmód nem is kicsit nehéz, egyszerűen vannak napok mikor nem tudsz mit csinálni, egyszerűen nem megy.

Én valahogy mostanában furcsán érzem magam, ha nem dolgozom délután akkor délelőtt elalszom, és csak így délután valamikor felkelek és teljesen kivagyok idegileg, hogy mennyit aludtam elcsesztem egy egész napot. Illetve nekem is ilyen zabálási rohamaim vannak, nekem szigorúan tilos pl cukros dolgokat enni, de teljesen függöje vagyok a lisztes-tésztás dolgoknak, ami nem sokkal jobb valljuk be. :D

Pl a teljes kiőrlésű kenyérnek nem tudok ellenállni egyszerűen, pedig abból se sokat szabad ennem...

Megfog jönni, vagy terhes vagyok.. ez a kettő lehet, és még korai megállapítani bármit is. De szerintem már ezen a héten híztam vagy 1-kgt és még csak kedd van. :S

Amúgy szorítok neked sikerüljön a vizsgád! :)

2021. szept. 14. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!