Hogy ne görcsöljek ezen?
Kezd elegem lenni ebből, folyamatosan csak ezen rugózik az agyam. Mindenki azt mondja körülöttem (s gondolom másoknak is), hogy ne görcsöljek rá mert nem sikerül.
De ezt hogy lehet elérni, ha nem sikerül a babaprojekt?
Most is, pont ovulaciókor és előtte voltunk együtt, és már most behalucinálok magamnak tüneteket, mikor kb lehetetlenség még érezni ha sikerült, illetve minden hónapban ez van aztán lám lám, megjön a menzeszem.
A férjemet az örületbe kergettem már a baba támával, szerencsére ezt én is éreztem na meg ő is közölte hogy sok, ebből lejjebb tudtam adni, most már inkább magam és másokat idegesítek vele. (:D)
Testi oka nincs annak, hogy ne essek teherbe. Biztosra veszem, hogy az állandó aggódás és görcsölés miatt nem sikerül.
Még csak 27-éves vagyok, sikerülnie kéne, nagyon nagyon szeretnénk és mindent megteszünk érte...
Mégis, elfoglalom magam, meg nyílván dolgozom, és tanulok is, de még ha egy sorozatot nézek is, vagy bármit teszek közben is erre gondolok.
Más is van így, tudom. Sok olyan nővel beszéltem már, aki ugyanígy érzett mint én.
Van akinek bevált valami?
Utolsó panaszkodás a végére: az se segít ám, hogy minden nő ismerősöm és a sogornőm is, első alkalommal teherbeesnek, ráadásul ők mind idősebbek nálam, jóval. Mintha valami átok ülne rajtam.
Nyilván nem fogom őket se hibáztatni, se eltüntetni őket az életemből, mert szeretem és imádom mind, viszont a saját hülyeségemből adódóan elkezdtem rájuk "haragudni" ami nem szép, örülnöm kéne annak legalább ők boldogok. :(
7-hónapja próbálkozunk, nem túl sok, nekem olyan mintha már évek teltek volna el. :(
Pontosan tudom mit érzel. Ugyan ez van nálunk is,csak nekünk 2 éve nem jön a baba. Novemberbe kezdjük a lombikot. Ez van.
Mi azok közé tartozunk akiknek harcolni kell mindenért. Nem lepett meg hogy ez se jön könnyen. Én már elfogadtam a sikertelen honapokat s csak abban bizom egyszer a mi kis csodánk kiválaszt minket.
Jaj szegény, megértelek. Nehéz, főleg úgy, hogy körülötted mindenki terhes. Én is átmentem ezen, de szerencsére pár hónap alatt alábbhagyott ez a mánia szerű akármi.
Nekem az segített, hogy kerestem elegendő elfoglaltságot magamnak, valamit amit szenvedélyesen csinálhatok, ami örömmel tölt el vagy amiben van elég sikerélményem. Személy szerint én elmentem rúdtánc oktatásra, amikor meg már ment a dolog, csomót felvettem videóra és mutogattam a férjemnek, milyen ügyes vagyok 😃
Illetve utaztunk, kirándultunk ilyesmi. Persze ilyenkor is eszembe jutott a dolog, de se ovu tesztelés se megszállott havi terhességi tesztelgetés nem volt.
Amikor végül foglaltam időpontot meddőségi klinikára, pont akkor lettem terhes. Tehát, már elengedtem, "lesz ami lesz", "max lombik" , "majd az orvos megmondja mi van" , na akkor jött össze.
Jaj nagyon kedves, hogy ilyen megertőek vagytok velem, őszintén megkonyebbültem most. Tehát más is küzd ezzel, nem akarom hogy más is küzdjön ezzel, de azért jó tudni hogy nem egyedül vagyunk.
Mindenkinek köszönöm a választ!
3-as: szuper, akkor sikerült! :)
5:ös: ne érezd rosszul magad, mert mások úgy gondolják te nem lehetsz szomorú, csak mert van már gyereketek. Nem is értem, mintha mentegetőznöd kéne az érzéseid miatt, ugyanúgy vágyhatsz gyerekre akkor is ha van...
Vizsgálatokról: nem tudom milyen vizsgálatokra van szükség, folyamatosan ellenőrizve vagyok mivel van egy két betegségem ami brutális szinten karban van tartva, az orvos állítása szerint 1000% hogy nem kavar be a teherbeesésbe.
Hormon vizsgálaton is voltam még akkor, amikor nekiálltunk a gyerekcsinálásnak és megvoltam győződve róla hogy elsőre sikerül... Akkor is minden rendben volt, tsh, és minden hasonló ami a teherbeeséshez mindenképpen kell tökéletes, na meg a nőgyógyász a vizsgálaton se látott semmit, illetve nagyon egészséges életet élek.
Sportolok, meg úgy egészségesen eszem.
Ami gond lehet, hogy kissé túlsúlyos vagyok, de mivel sportolok meg fogyózom,(ésszel fogyózom) így az is csökken folyamatosan.
Na meg terhesvitamint is szedtem, most csak méhpempőt és multivitamint, a terhesvitamin mindig összezilálja a pontos ciklusom.
A férjem még semmilyen vizsgálaton nem volt. Az orvossal úgy állapodtunk meg, ha 1-éven belül nem sikerül akkor megyünk meddőségi vizsgálatra.
6-os vagyok megint :) Kérdező, buta aki bántana Téged. Annak ellenére, hogy szomorú vagy, Örülsz más boldogságának stb :)
Ha a doki azt mondta várjatok 1 évet, akkor addig tényleg ne menjetek :) Az is lehet, pont csak a 12. hónapban fog sikerülni, de SIKERÜLNI FOG :)
Én is tudom a 3 hónapommal, hogy örökkévalóságnak tűnik :( Pont szombaton jött meg szóval pláne "jó kedvemben" vagyok :/
Nekem is kicsit oda kellene figyelni most az étkezésemre, a próbálkozás óta feljött 4 kg, mert amit kívánok megeszem, na meg nyaraltunk is.
Párom nyáron "sokat" sörözött, építkezésben segített rokonnak, a kánikulában meg jól esett neki. Jövő hétvégén lesz 2 családi összejövetel, utána teljesen leteszi a sört és ő is oda fog figyelni, most egyelőre multivitamint szed. Amúgy én is gondoltam rá, hogy lehet a vitaminoktól van jobb étvágyam. Esetleg inofolicot javaslom, nekem doki ajánlotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!