Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kivel izgulhatok együtt?...

Kivel izgulhatok együtt? Szeptember 8. -ra nem várom. Éreztek már valamit?

Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 09:47
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
5 tized fokos a kulombség....Elég sok. A remény az míg meg nem jon végig ott van, de nem bíztatlak te magad is tudod, érzed hogy ez nem jelent jót viszont vannak kivételek amik ugye erosítik a szabályt. Kitartás, fel a fejjel még bármi lehet és ha nem majd legkozelebb sikerulni fog hidd el ! Én nem is mérem a homérsékletemet már. Sztrájkolok ! 5 napja fáj a hasam ma biztosan megjon émelygek reggel óta de úgy vagyok vele már nem is érdekel. Mérges vagyok !Belefáradtam. Miért sikerul annak aki nem is akarja és miért nem aki mindent megadna érte. Itt vagyunk mi mind megérdemelnénk ezt a boldogságot. Nem igaz ?
2010. szept. 7. 12:23
 42/57 A kérdező kommentje:

Köszi a választ , azóta vissza felment a hőm,az első oldalon találkozhattál vele... [link] tudom mi lesz.

Teljesen igazad van én is igazságtalannak érzem, hogy aki nem akar annak pikk pakk összejön...mi meg akik nagyon szeretnének ...örök várakozás az életük.A napok csiga lassúsággal vánszorognak, mérünk, csodaszerezünk,orvostól-orvosig járunk és bármit megadnánk egy babáért.Minden tiszteletem azoké akik már évek óta próbálkoznak és nem adják fel.Van elég kitartásuk.

Mások pedig meg csak szórakoznak, felelőtlenül bújnak ágyba, aztán meg rohannak abortuszra.:(

2010. szept. 7. 13:51
 43/57 anonim ***** válasza:

Nekem is megjött,sajnos már 4.-én.

Újabban 24 naposra redukálódtak a ciklusaim.

Viszont optimista vagyok,mert ebben a hónapban még össze jöhet a baba.

Nem szabad feladni,én sem teszem!

Lesz még egy gyerekem is kész!:)

2010. szept. 7. 15:34
 44/57 anonim ***** válasza:
Szép a görbe, szorítok:)
2010. szept. 7. 15:46
 45/57 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom ezt most megnyitni, de ha emelkedett az biztató jel. Jaj, nagyon drukkolok Neked ! Nekem mára megjott..... Pont 26. napra mégcsak egy kicsit se késett. Olyan rosszul esett reggelibe duhombe hirtelen csak sírni és sírni tudtam. Olyan levert vagyok és fáradt, gyenge. Nagyon megvisel. Nem szabadna mégis nem tudok tenni ellene az érzéseimen nem tudok változtatni. Ezt érzem és hiába minden.
2010. szept. 8. 09:26
 46/57 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, hogy megjött neked:(:(, nekem ugyan még nem de nem bírtam ki csináltam egy tesztet és negatív lett:( ma vagyok 29. napon a mensesem meg sehol.Az a baj, hogy azt sem tudom mikorra várjam.Van két magas kockázatú hpv-m is.3 havonta szűrés.Amit tavasszal látott elváltozást(p3) májusra magától elmúlt és visszaállt p2-re.Most kell mennem szeptemberben újra szűrésre.Lehet hogy a vírus miatt nem esek teherbe?
2010. szept. 8. 09:34
 47/57 A kérdező kommentje:

Fogine:Nagyon sajnálom, hogy neked is megjött:(

Pozitiv hozzáállás:)Most biztos sikerülni fog.Most néztem meg újra titkot...nem tudom láttad e.Mindig jobban érzem magam tőle egy kicsit.:)

2010. szept. 8. 09:37
 48/57 A kérdező kommentje:
Ma megjött lányok:(:(
2010. szept. 8. 16:41
 49/57 anonim válasza:

Nekem is időben megjött.

Nagyon elkeseredtem. Jól kibőgtem magam, most próbálom összeszedni az erőmet.

Már ez a 8. ciklus, előtte vetéltem 1-et, műtét lett a vége.

Most úgy érzem minden erőm elment. Remélem elmúlik ez az érzés!

Kitartást Nektek is!!!

Hancsu

2010. szept. 9. 18:34
 50/57 anonim ***** válasza:
Vetélés után milyen tüneteid voltak, hogy műteni kellett?
2010. szept. 9. 18:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!