Kivel izgulhatok együtt? Szeptember 8. -ra nem várom. Éreztek már valamit?
Sziasztok lányok!!
Hogy vagytok?:)
Szia!
Köszönöm jól.
Szerencsére van min lekössön,de alig várom,hogy elteljen az idő és tesztelhessek egy pozitívat.:)
Vannak jó megérzéseim,remélem most is bejön.
Te hogy vagy?
Én sem élem bele magam, majd meglátjuk:)
Azért remélem sokunknak lesz pozitív:)
Sziasztok!
Engem is kétségek gyötörnek.Én keddre nem várom.
Én is görcsölgetek, főleg a jobb oldalon.Ez jelenthet valamit?A mellem is fáj bár az minden menses előtt szokott.Elég gyengének érzem magam de ez az allergiától is lehet.Nagyon megvisel.Állandóan csavar az orrom, tüsszögök, könnyezik a szemem.Gyógyszert meg nem merek rá szedni, mert olvastam (esetleg ha úgy lenne) árthat a babának.
Szia Kérdező :)
én is 7-8-ra nem várom, és én is skorpió vagyok ;)
Nekem múlt héten szombaton volt peteérésem, rá 2-3 napra izomlázszerűen kezdtek fájni a melleim (a hónom alatt), és a hasam alja, a derekam fájni. Az izomlázszerű fájdalom még meg van, a derékfájdalom is, fáradt is vagyok, de az alhasom tegnap óta mintha nem fájna, csak tompán érezném a méhem és a petefészkem, és néha beleszúrkál mikor melyikbe, de nem vészesen. A hőm peteérés óta csak emelkedett, vagy szinten van.
Reménykedek. Azt érzem ez most másfajta mint az eddigi tüneteim - persze lehet bebeszélem...
Szerdán tesztelek, mert akkor megyek dokihoz (ha addig nem jön meg).
Pozitív tesztet kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
Én is skorpiaó vagyok :) és 7-8-ra nem várom.Tünetek vannak, de arról nem beszélnék.Mindenesetre gyanús a dolog.Majd legkésőbb szerdán kiderül.:)
Sziasztok:)
Nem tudom mit gondoljak,fáradt vagyok, vannak menses jellegű görcseim, ideges vagyok és a mellem is fáj, de ez egyébként is előfordul minden menses előtt:(
Ha esetleg mégsem jönne meg, legkorábban csütörtökön tesztelek.Legbelül úgy érzem most sem sikerült:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!