Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kivel izgulhatok együtt?...

Kivel izgulhatok együtt? Szeptember 8. -ra nem várom. Éreztek már valamit?

Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 09:47
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok!!

Hogy vagytok?:)

2010. szept. 1. 12:51
 22/57 anonim ***** válasza:

Szia!

Köszönöm jól.

Szerencsére van min lekössön,de alig várom,hogy elteljen az idő és tesztelhessek egy pozitívat.:)

Vannak jó megérzéseim,remélem most is bejön.

Te hogy vagy?

2010. szept. 1. 19:06
 23/57 A kérdező kommentje:

Én sem élem bele magam, majd meglátjuk:)

Azért remélem sokunknak lesz pozitív:)

2010. szept. 1. 20:52
 24/57 anonim ***** válasza:
52%
Szisztok lányok ! Hogy vagytok ? Nekem tegnap óta gorcsol a hasam olyan érzésem van mintha meg akarna jonni ! Orulet pedig leghamarabb szerdára nem várom. Nem tudom ez most nekem jót avagy rosszat jelent-e a melleim azóta is fájnak de én már épp készulok feladni tán soha nem fog eltelni ez az egy hét. remélem ti jól vagytok. Drukkolok mindannyiotoknak. Írjatok hogyan alakul. I.
2010. szept. 3. 10:01
 25/57 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Engem is kétségek gyötörnek.Én keddre nem várom.

Én is görcsölgetek, főleg a jobb oldalon.Ez jelenthet valamit?A mellem is fáj bár az minden menses előtt szokott.Elég gyengének érzem magam de ez az allergiától is lehet.Nagyon megvisel.Állandóan csavar az orrom, tüsszögök, könnyezik a szemem.Gyógyszert meg nem merek rá szedni, mert olvastam (esetleg ha úgy lenne) árthat a babának.

2010. szept. 3. 16:05
 26/57 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én szerdára nem várom, de már nálam is jelentkeztek a mensis érzések. Nem tudom, mit jelenthet. Menses előtt ennyivel már szoktam érezni, bár sok helyen olvasom, hogy aki babás, az is érzi...
2010. szept. 4. 07:35
 27/57 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező :)

én is 7-8-ra nem várom, és én is skorpió vagyok ;)

Nekem múlt héten szombaton volt peteérésem, rá 2-3 napra izomlázszerűen kezdtek fájni a melleim (a hónom alatt), és a hasam alja, a derekam fájni. Az izomlázszerű fájdalom még meg van, a derékfájdalom is, fáradt is vagyok, de az alhasom tegnap óta mintha nem fájna, csak tompán érezném a méhem és a petefészkem, és néha beleszúrkál mikor melyikbe, de nem vészesen. A hőm peteérés óta csak emelkedett, vagy szinten van.

Reménykedek. Azt érzem ez most másfajta mint az eddigi tüneteim - persze lehet bebeszélem...

Szerdán tesztelek, mert akkor megyek dokihoz (ha addig nem jön meg).

Pozitív tesztet kívánok mindenkinek!

2010. szept. 5. 13:49
 28/57 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is skorpiaó vagyok :) és 7-8-ra nem várom.Tünetek vannak, de arról nem beszélnék.Mindenesetre gyanús a dolog.Majd legkésőbb szerdán kiderül.:)

2010. szept. 5. 18:07
 29/57 anonim ***** válasza:
18:07-es vagyok!Ki mikor teszttel legkorábban?:)
2010. szept. 5. 18:12
 30/57 A kérdező kommentje:

Sziasztok:)

Nem tudom mit gondoljak,fáradt vagyok, vannak menses jellegű görcseim, ideges vagyok és a mellem is fáj, de ez egyébként is előfordul minden menses előtt:(

Ha esetleg mégsem jönne meg, legkorábban csütörtökön tesztelek.Legbelül úgy érzem most sem sikerült:(

2010. szept. 5. 18:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!