Kivel izgulhatok együtt? Szeptember 8. -ra nem várom. Éreztek már valamit?
Nekem ma meg is jött sajnos. Ez volt az első clostis hónapom. Annyit elértem, hogy a görbém szerint legalább peteérésem volt. De vajon a hatása meddig tart a gyógyszernek?
Ma úgy megjött, hogy szerintem kóros, mert első nap nagyon bő és darabos. És fáj a jobb oldalon, mintha késsel szúrkálnának, lesugárzik a combomba.
Szia
Én is 7-8-a körülre nem várom. Nekem vannak tüneteim, de lehet, hogy csak beképzelem. Reggel és este émelygek, cicim feszül, és rossz a közérzetem. Ezen felbuzdulva csináltam egy tesztet, ami halvány pozitív lett. Várok még pár napot, és tesztelek újból. Ha az erősebb lesz megnyugszom.
4 hónapja volt egy vetélésem, műszeres befejezéssel. Ez az első hónapunk, hogy próbálkozunk.
Sziasztok Csajok!
Ha már Ti is ennyire nem várjátok, megkérdezném Tőletek:
Cickafark-palástfű teát ivott már valaki?
Nekem 1 éve volt vetélésem, ami műtéttel lett befejezve, és azóta 7 hónapja próbálkozunk. ez volt az első teás hónapom.
Mára NEM várom!
Nagyon izgulok.
Nem tudok nem görcsölni rajta!
Sok sikert Nektek is!
Hancsu
sziasztok! mindenkinek hajrá!! remélem a névnapom szerencsét hoz mindenkinek!!!
Adri:-)
Sziasztok lányok!!
Jó sokan lettünk:)
Sajnálok mindenkit akinek nem sikerült:(Együtt érzek velük:(
Akiknek halvány kétcsíkos lett gratula:)A halvány csík is csík:)
Akinek még nem jött meg együtt izgulok velük, bár én úgy érzem holnap meg fog jönni.Fáj a mellem , tompán fáj az alhasam, hangulatingadozásaim vannak.Ráadásul a hőm is esett egy nagyot ma:(Igaz még mindig magasabb az átlagnál de szerint mensi előjele.Érdekes, mert a múlt hónapban csak a második napon esett le:(
Én iszom a teákat ...ciklus első fele cickafark, második fele palástfű.
Nem tudom, hogy használ e egy próbát megér szerintem:)
Ugye szerintetek is mensi lesz??? [link]
Nem hinném hogy vissza felmegy már a hő:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!